Godta fakturabetalinger

Prosessen for å godta fakturabetalinger fra Shopify Bill Pay avhenger av hvorvidt forhandleren kjenner til betalingsopplysningene for din foretrukne leveringsmåte.

Godta betalinger fra forhandlere som kjenner opplysningene dine

Hvis en forhandler kjenner til betalingsopplysningene for din foretrukne leveringsmåte, trenger du ikke å gjøre noe for å motta midlene. Når forhandleren planlegger betalingen får du en e-postmelding som oppsummerer informasjon om betalingen og forventet leveringsdato. Når betalingen er behandlet får du en ny e-postmelding, som gir deg beskjed om at betalingen er på vei.

Godta betalinger fra forhandlere som ikke kjenner til opplysningene dine

Forhandlere kan be om at du velger din foretrukne måte for betalingsoverføring. Hvis de velger dette alternativet når de planlegger betalingen, får du en e-postmelding som ber deg om å oppgi opplysningene selv. Koblingen i e-postmeldingen er bare gyldig i syv dager. Hvis koblingen utløper må du kontakte forhandleren direkte for å be dem sende deg en ny e-postmelding.

Trinn:

1. Klikk på Godta betaling i e-postmeldingen.
  2. Velg leveringsmåte for betalingen:

• Klikk på Bankoverføring for å få betalt gjennom en bankoverføring, og oppgi deretter bankopplysningene dine.
    • Klikk på Papirsjekk for å få sendt en papirsjekk til adressen din, og oppgi deretter navn og postadresse.
  3. Klikk på Send og godta betaling.