Få støtte

Hvis du trenger hjelp med betalingen, kan du ta kontakt med forhandleren som sender deg betalingen direkte. Hvis du har bestemte spørsmål, kan du se gjennom følgende spørsmål og svar for å få svar.

Betalingen har ikke ankommet, hva gjør jeg?

Hvor lang tid det tar før en betaling er overført til en selgers konto avhenger av leveringsmåte, men det kan også være andre hensyn:

• Betalinger behandles bare én gang daglig, før kl. 11.30 (ET). Det betyr at betalinger som sendes etter kl. 11.30 (ET) starter behandlingen neste dag. En betaling som tar én virkedag, og som betales kl. 13.30 (ET) på en mandag, behandles for eksempel ikke før tirsdag morgen, og vil derfor ikke ankomme kontoen din før én virkedag fra tirsdag, som er onsdag.
  • Offentlige høytidsdager kan påvirke overføringstider.
  • Første gang en forhandler betaler en selger, kan det oppstå ekstra forsinkelser mens betalingen gjennomgås.
  • Det kan ta lenger tid å behandle betalinger på større beløp.

Se overføringsmåter til selgere for en komplett liste over overføringstider for betalinger.

Koblingen for å velge en betaling fungerer ikke

Hvis forhandleren har valgt at du skal kunne velge leveringsmåte for å motta betalingen, får du en e-postmelding med en kobling der du kan velge måte. Koblingen er bare gyldig i syv dager. Hvis koblingen utløper, kanselleres betalingen. Ta kontakt med forhandleren og be dem om å opprette en ny fakturabetaling og sende deg en ny kobling.

Hvem kontakter jeg dersom det er et problem med betalingen?

Hvis du har problemer med en betaling må du kontakte forhandleren direkte.