Få support

Om du behöver support angående din betalning kan du kontakta den handlare som skickar betalningen direkt. Om du har specifika frågor kan du granska följande frågor och svar för att lösa ditt problem.

Betalningen har inte anlänt, vad ska jag göra?

Hur lång tid det tar innan en betalning når en säljares konto beror på leveransmetoden, men det kan finnas ytterligare faktorer att överväga:

• Betalningar behandlas endast en gång per dag före kl. 11.30 ET. Det innebär att alla betalningar som skickas in efter 11.30 ET börjar behandlas nästa dag. Ett exempel: en betalning som tar en arbetsdag som betalas klockan 13.30 ET på en måndag behandlas inte förrän på tisdagens morgon, och kommer därför inte att anlända till ditt konto förrän en arbetsdag från tisdagen, vilken skulle innebära onsdag.
  • Federala helgdagar kan påverka leveranstiden.
  • Första gången en handlare betalar en säljare kan extra förseningar inträffa medan betalningen granskas.
  • Betalningar av högt värde kan ta längre tid att behandla.

Se leveransmetoder för säljare för att se en fullständig lista över leveranstider för betalningar.

Länken för att välja en betalning fungerar inte

Om handlaren valde att låta dig välja leveransmetod för att ta emot betalningen skickas ett e-postmeddelande med en länk för att välja metod. Länken är endast giltig i sju dagar. Om länken löper ut annulleras betalningen. Kontakta säljaren och be att de skapar en ny fakturabetalning och skickar en ny länk.

Vem kontaktar jag angående problem med betalningen?

Kontakta handlaren direkt för eventuella problem med betalningen.