Sådan får du support

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din betaling, kan du kontakte den shopejer, som sender dig betalingen, direkte. Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du læse følgende spørgsmål og svar for at løse dit problem.

Betalingen er ikke ankommet. Hvad skal jeg gøre?

Den tid, det tager en betaling at nå en forhandlers konto, afhænger af leveringsmetoden, men der kan være yderligere overvejelser:

• Betalinger behandles kun én gang om dagen før kl. 11.30 ET. Det betyder, at behandlingen af alle betalinger, der indsendes efter kl. 11.30 ET, begynder den næste dag. En betaling, der for eksempel tager én arbejdsdag, og som betales kl. 13.30 ET på en mandag, behandles først tirsdag morgen, så den ankommer først i din konto én arbejdsdag efter tirsdag, dvs. om onsdagen.
  • Føderale helligdage kan påvirke overførselstiderne.
  • Første gang en shopejer betaler en forhandler, kan der opstå ekstra forsinkelser, når betalingen gennemgås.
  • Det kan tage yderligere tid at behandle betalinger af høj værdi.

Du kan se en komplet liste over overførselstider for betalinger i forhandlerens leveringsmetoder.

Linket til valg af betaling fungerer ikke

Hvis den valgte shopejer giver dig mulighed for at vælge den leveringsmetode, der skal modtage betalingen, får du tilsendt en mail med et link, som du kan vælge metoden med. Linket er kun gyldigt i syv dage. Hvis linket udløber, annulleres betalingen. Kontakt shopejeren, og bed denne om at oprette en ny fakturabetaling og sende et nyt link.

Hvem kontakter jeg angående problemer med betalingen?

Kontakt shopejeren direkte, hvis du har problemer med din betaling.