Sådan modtager du øjeblikkelige betalinger med dit debetkort

For visse betalinger med Shopify Bill Payhar du mulighed for at få betalingen leveret inden for 30 minutter til dit debetkort i stedet for at vente på den sædvanlige betalingstid, der kan være op til 7 arbejdsdage. Det koster 1 % af betalingsbeløbet, og alt, du skal bruge for at acceptere betalingen, er dit debetkortnummer og oplysninger om kortindehaveren. Denne metode fungerer alle ugens dage, også i weekenden.

Kvalificerede betalinger

Denne mulighed er kun tilgængelig, hvis shopejeren vælger at betale sin faktura ved hjælp af en bankoverførsel (ACH) eller en papircheck. Du modtager en mail om at acceptere betalingen, og alle betalinger, der er kvalificeret til øjeblikkelige betalinger, vil have muligheden for øjeblikkelig betaling angivet.

Det er kun dig som forhandler, der kan vælge denne metode. En shopejer kan ikke sende en fakturabetaling via denne metode til dig.

Overvejelser

Gennemgå følgende overvejelser, før du bruger øjeblikkelige betalinger med Shopify Bill Pay:

• Hvis den oprindelige leveringsmetode er en bankoverførsel (ACH), er en øjeblikkelig overførsel kun tilgængelig på dage før den forventede leveringsdato for overførslen. Hvis din forventede leveringsdato f.eks. er den 15. november, kan du kun vælge en øjeblikkelig overførsel den 14. november og tidligere.
  • Hvis den oprindelige leveringsmetode er en papircheck, og du vælger muligheden for øjeblikkelig betaling, annulleres papirchecken, men den sendes stadig til dig. Du må ikke indsætte den annullerede papircheck, da det kan medføre, at du modtager sanktionsgebyrer fra din bank.
  • Det debetkort, der bruges til at acceptere betalingen, skal være et erhvervs-, virksomheds- eller et kommercielt debetkort. Personlige debetkort accepteres ikke.
  • Øjeblikkelige betalinger koster 1 % af betalingsbeløbet, hvilket trækkes fra betalingen, når den sendes til din bankkonto.

Modtag en øjeblikkelig betaling

Betalingen bør ankomme til den bankkonto, der er knyttet til debetkortet, inden for 30 minutter. Når du har accepteret betalingen, sendes der en bekræftelsesmail til din mailadresse.

Trin:

1. I mailen om betalingslevering i afsnittet Vil du modtage betaling med det samme? skal du klikke på Modtag betaling med det samme.
  2. Angiv dit erhvervsdebetkorts oplysninger og virksomhedsoplysninger.
  3. Klik på Send og accepter betaling.