Acceptér fakturabetalinger

Processen til at acceptere fakturabetalinger fra Shopify Bill Pay afhænger af, om shopejeren kender betalingsoplysningerne på din foretrukne leveringsmetode.

Sådan accepterer du betalinger fra shopejere, der har dine oplysninger

Hvis en shopejer kender oplysningerne på dine foretrukne leveringsmetoder for betaling, behøver du ikke gøre noget for at modtage pengene. Når shopejeren planlægger betalingen, modtager du en mail, der beskriver betalingsoplysningerne og den forventede leveringsdato. Når betalingen er behandlet, modtager du en anden mail med besked om, at betalingen er på vej.

Acceptér betalinger fra shopejere, som ikke kender dine oplysninger

Shopejere kan anmode om, at du vælger din foretrukne leveringsmetode for betalinger. Hvis vedkommende vælger denne valgmulighed ved planlægningen af sin betaling, modtager du en mail, hvor du bliver bedt om at angive oplysningerne selv. Linket i mailen er kun gyldigt i 7 dage. Hvis linket udløber, skal du kontakte shopejeren direkte, så vedkommende kan sende dig en ny mail.

Trin:

1. Klik på Acceptér betaling i mailen.
  2. Vælg leveringsmetoden:

• Hvis du vil betale via en bankoverførsel, skal du klikke på Bankoverførsel og derefter angive dine bankoplysninger.
    • Hvis du vil have, at der sendes en papircheck til din adresse, skal du klikke på Papircheck og derefter angive dit navn og din postadresse.
  3. Klik på Send og accepter betaling.