Acceptera fakturabetalningar

Processen för att acceptera fakturabetalningar från Shopify Bill Pay beror på om handlaren känner till betalningsuppgifterna för din föredragna leveransmetod.

Acceptera betalningar från handlare som känner till dina uppgifter

Om en handlare känner till detaljerna för dina föredragna betalningsmetoder behöver du inte göra något för att få pengarna. När handlaren schemalägger betalningen får du ett e-postmeddelande som beskriver betalningsuppgifterna och förväntat leveransdatum. När betalningen behandlas får du ett andra e-postmeddelande som låter dig veta att betalningen är på väg.

Acceptera betalningar från handlare som inte känner till dina uppgifter

Handlare kan begära att du väljer önskad metod för betalningsleverans. Om de väljer det här alternativet när de schemalägger sin betalning får du ett e-postmeddelande där du uppmanas att själv ange uppgifterna. Länken i e-postmeddelandet är endast giltig i sju dagar. Om länken löper ut, kontakta säljaren direkt för att skicka dig ett nytt e-postmeddelande.

Steg:

1. Klicka på Acceptera betalning i e-postmeddelandet.
  2. Välj leveransmetod för betalningen:

• För att betala via en banköverföring klickar du på Banköverföring och anger sedan dina bankuppgifter.
    • Om du vill att en papperscheck ska skickas till din adress klickar du på Papperscheck och anger sedan ditt namn och din postadress.
  3. Klicka på Skicka och acceptera betalning.