Producten importeren en je productcatalogus beheren in het Faire-verkoopkanaal

Je kunt producten importeren van Shopify naar Faire en je productcatalogus beheren in het Faire-verkoopkanaal. Geïmporteerde producten worden automatisch gekoppeld aan Faire. Met gekoppelde producten kun je bestellingen en voorraad synchroniseren tussen Shopify en Faire.

Je kunt ook een voorbeeld van de producten bekijken op Shopify en Faire.

Shopify-producten importeren in Faire

Je kunt Shopify-producten importeren in en publiceren op Faire. Je kunt specifieke producten kiezen die je wilt importeren. Geef de productprijsstrategie op en configureer hoe je producten in Faire prijst wanneer je producten importeert. Nadat je Shopify-producten hebt geïmporteerd, zijn ze automatisch gekoppeld aan Faire.

Je kunt alleen producten met de volgende gegevens importeren van Shopify naar Faire:

• producttitel
  • productbeschrijving
  • ten minste één productafbeelding
  • productprijs

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.
  3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik in de sectie Status productpublicatie op Controleren en importeren.

5. Selecteer de producten die je in Faire wilt importeren en klik vervolgens op Volgende.

6. Controleer en bevestig de productgegevens:

1. Bevestig de productprijsstrategie in Shopify:
      1. Klik in de regel Shopify-prijsstelling op Bewerken.
      2. Selecteer hoe je producten in Shopify prijst en klik vervolgens op Opslaan.
    2. Bevestig hoe je de productprijs voor groothandels of retail berekent:
      1. Klik in de regel Groothandelsprijs of Winkelprijs op Bewerken.
      2. Pas de berekeningsvergelijking aan en klik vervolgens op Opslaan.
    3. Bevestig of je producten in kisten verkoopt:
      1. Klik in de regel Verkopen in kisten op Bewerken.
      2. Als je producten in kisten verkoopt, selecteer je Ja en voer je het aantal producten in een kist in.
      3. Klik op Opslaan.
  7. Klik op Producten publiceren.

Producten koppelen en loskoppelen

Je kunt producten van Faire koppelen aan Shopify. Gekoppelde producten worden automatisch gesynchroniseerd voor bestellingen en voorraad tussen Shopify en Faire. Nadat je Shopify-producten hebt geïmporteerd in Faire, zijn ze automatisch gekoppeld aan Faire.

Als je een product ontkoppelt, deactiveer je de synchronisatie voor een product tussen Shopify en Faire.

Shopify-producten koppelen aan Faire

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.
  3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Producten.

5. Ga naar het tabblad Niet gekoppeld en klik vervolgens op Product koppelen naast het Faire-product dat je aan Shopify wilt koppelen.

6. Selecteer een Shopify-product waar je je Faire-product aan wilt koppelen en klik vervolgens op Koppelen.

7. Klik op Opslaan.

Shopify-producten loskoppelen van Faire

Als je geen Shopify-producten meer wilt synchroniseren met Faire, kun je de producten loskoppelen.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.
  3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Producten.

5. Selecteer op het tabblad Gekoppeld de producten die je wilt loskoppelen van Shopify en klik vervolgens op Loskoppelen.

6. Klik op Opslaan.

Voorbeeld van producten bekijken op Shopify en Faire

Je kunt een voorbeeld bekijken van hoe gekoppelde producten worden weergegeven in Faire en in het Shopify-beheercentrum.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.
  3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Producten.

5. Klik in de kolom Faire-product op het oogpictogram om een voorbeeld van het product op Faire te bekijken.

6. Klik in de kolom Shopify-product op het oogpictogram om een voorbeeld van het product op Shopify te bekijken.

Je kunt ook klikken op Producten op Faire bekijken om al je producten op Faire te bekijken.