Tuotteiden tuominen ja tuoteluettelon hallinta Faire-myyntikanavassa

Voit tuoda tuotteesi Shopifysta Faireen ja hallita tuoteluetteloa Faire-myyntikanavassa. Tuodut tuotteet linkitetään automaattisesti Faireen. Linkitettyjen tuotteiden avulla voit synkronoida tilaukset ja varastot Shopifyn ja Fairen välillä.

Voit myös esikatsella tuotteita Shopifyssa ja Fairessa.

Shopify-tuotteiden tuominen Faireen

Voit tuoda Shopify-tuotteesi Faireen ja julkaista ne siellä. Voit valita tietyt tuotteet, jotka haluat tuoda. Kun tuot tuotteita, sinun on määritettävä tuotteiden hinnoittelustrategia ja hinnoittelu Fairessa. Kun olet tuonut Shopify-tuotteet, ne linkitetään automaattisesti Faireen.

Tuotteiden tuominen Shopifysta Faireen edellyttää, että tuotteilla on seuraavat tiedot:

• tuotteen nimi
  • tuotekuvaus
  • vähintään yksi tuotekuva
  • tuotteen hinta

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Tuotteen julkaisutila -osiossa Tarkista ja tuo.

5. Valitse tuotteet, jotka haluat tuoda Faireen, ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Tarkista ja vahvista tuotetiedot:

1. Vahvista tuotteiden hinnoittelustrategia Shopifyssa:
      1. Klikkaa Shopifyn hinnoittelu -rivillä Muokkaa.
      2. Valitse, miten hinnoittelet tuotteet Shopifyssa, ja klikkaa sitten Tallenna.
    2. Vahvista, miten tuotteiden tukku- tai jälleenmyyntihinta lasketaan:
      1. Klikkaa Tukkuhinta- tai Jälleenmyyntihinta-rivillä Muokkaa.
      2. Säädä laskentayhtälöä ja klikkaa sitten Tallenna.
    3. Vahvista, myytkö tuotteita koteloissa:
      1. Klikkaa Myy koteloissa -rivillä Muokkaa.
      2. Jos myyt tuotteita koteloissa, valitse Kyllä ja anna kotelossa olevien tuotteiden määrä.
      3. Klikkaa Tallenna.
  7. Klikkaa Julkaise tuotteet.

Tuotteiden linkitys ja linkityksen poistaminen

Voit linkittää tuotteita Fairesta Shopifyhin. Linkitetyt tuotteet synkronoidaan automaattisesti tilausten ja varaston mukaan Shopifyn ja Fairen välillä. Kun olet tuonut Shopify-tuotteesi Faireen, ne linkitetään automaattisesti Faireen.

Jos poistat tuotteen linkityksen, poistat käytöstä tuotteen synkronoinnin Shopifyn ja Fairen välillä.

Shopify-tuotteiden linkittäminen Faireen

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Tuotteet.

5. Siirry Ei linkitetty -välilehteen ja klikkaa sitten Shopifyhin linkitettävän Faire-tuotteen vieressä olevaa Linkitä tuote -vaihtoehtoa.

6. Valitse Shopify-tuote, johon haluat linkittää Faire-tuotteen, ja klikkaa sitten Linkitä.

7. Klikkaa Tallenna.

Shopify-tuotteiden Faire-linkityksen poistaminen

Jos haluat lopettaa Shopify-tuotteiden synkronoinnin Faireen, voit poistaa tuotteiden linkityksen.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Tuotteet.

5. Valitse Linkitetty-välilehdessä tuotteet, joiden Shopify-linkityksen haluat poistaa, ja klikkaa sitten Poista linkki.

6. Klikkaa Tallenna.

Tuotteiden esikatselu Shopifyssa ja Fairessa

Voit esikatsella, miten linkitetyt tuotteet näkyvät Fairessa ja Shopify-ylläpitäjässä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Tuotteet.

5. Voit esikatsella tuotetta Fairessa klikkaamalla Faire-tuote-sarakkeessa silmäkuvaketta.

6. Voit esikatsella tuotetta Shopifyssa klikkaamalla Shopify-tuote-sarakkeessa silmäkuvaketta.

Voit myös tarkastella kaikkia tuotteitasi Fairessa klikkaamalla Näytä tuotteet Fairessa.