Faire-tilausten jakelu ja hallinta

Voit jaella Faire-markkinapaikalla saamasi tilaukset suoraan Shopify-ylläpitäjässä. Ennen kuin jakelet Faire-tilaukset, tarkista Faire-tilauksen synkronointiasetukset.

Kun olet saanut tilauksen Faire-markkinapaikalla, sinun on hyväksyttävä tilaus Fairessa, jolloin tilaus synkronoidaan automaattisesti Shopify-ylläpitäjään. Shopifyssa Faire-tilaukseen tekemiäsi muutoksia, kuten jakeluja, muokkauksia, peruutuksia, palautuksia tai hyvityksiä, ei synkronoida takaisin Faire-markkinapaikkaan. Kun teet muutoksen Faire-tilaukseesi Shopifyssa, sinun on tehtävä sama muutos Fairessa.

Faire-tilausten testaaminen

Varmista Fairen ja Shopifyn integroinnin toiminta tekemällä testitilaus.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Tilauksen synkronointi -osiossa Lähetä Faire-testitilaus.

Faire-tilausten suodattaminen

Voit suodattaa Faire-tilauksia Shopify-ylläpitäjässä.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa haku ja suodatus -kuvaketta.

3. Klikkaa Lisää suodatin ja valitse sitten Kanava

4. Valitse Faire.

5. Klikkaa Tallenna nimellä.

6. Anna tilaussuodattimelle nimi ja klikkaa sitten Tallenna.

Faire-tilausten jakelu

Voit jaella Faire-tilauksia samalla tavalla kuin jakelet muitakin tilauksia Shopify-ylläpitäjässä. Tilaustietojasi ei kuitenkaan synkronoida takaisin Faireen. Sinun on siirryttävä Faireen ja jaeltava tilauksesi.

Faire-tilausten hyvittäminen, palauttaminen ja peruuttaminen

Voit hyvittää, palauttaa tai peruuttaa Faire-tilauksesi samalla tavalla kuin muutkin tilauksesi Shopify-ylläpitäjässä. Et voi kuitenkaan itse panna vireille tilauksen hyvityspyyntöä Fairessa, vaan vain jälleenmyyjäsi voi pyytää hyvitystä.