Faire-myyntikanavan asentaminen ja määrittäminen

Voit asentaa ja määrittää Faire-myyntikanavan Shopify-ylläpitäjässä. Faire-myyntikanavan määrittäminen edellyttää, että yhdistät Faire-tilisi Shopifyhin, valitset Faire-palvelussa julkaistavat tuotteet, määrität tuotehinnoittelun sekä määrität tilausten ja varaston synkronoinnin.

Vaihe 1: Faire-myyntikanavan asentaminen

Ennen kuin asennat Faire-myyntikanavan Shopify-ylläpitäjään, käy läpi vaatimukset ja huomioitavat seikat.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify App Storessa Faire: Sell Wholesale -myyntikanavalistaukseen.
  2. Klikkaa Asenna.
  3. Klikkaa Lisää myyntikanava.

Vaihe 2: Faire-tilin yhdistäminen tai luominen

Kun olet asentanut myyntikanavan, voit yhdistää olemassa olevan Faire-tilisi Shopifyhin tai kirjautua uudelle Faire-tilille.

Yhdistä Faire-tilisi

Jos sinulla jo on Faire-tili, voit yhdistää sen Shopify-tiliisi.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Yhdistä Faire-tili.

5. Kirjaudu Faire-tilillesi sähköpostiosoitetta, Google- tai Apple-tilillä käyttäen.

Faire-tilille kirjautuminen

Voit luoda uuden Faire-tilin, mutta Fairen on hyväksyttävä tilisi. Faire arvioi tilihakemuksesi 2-3 arkipäivässä. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat Fairelta sähköposti-ilmoituksen ja voit yhdistää Faire-tilisi Shopifyhin.

Jos hakemuksesi hylätään, yrityksesi lisätään odotuslistalle. Saat lisätietoja Faire-tilistä ja hakemuksen tilasta ottamalla suoraan yhteyttä Faire-tukeen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Kirjaudu Faire-tilille.

5. Täytä uuteen välilehteen tukkuliiketoimintaasi koskevat tiedot ja tee jäljellä olevat rekisteröintitoimenpiteet.

Kun Faire-tilihakemuksesi on hyväksytty, valitse Yhdistä Faire-tili ja kirjaudu sitten uuteen Faire-tiliisi Shopify-ylläpitäjän Faire: Sell Wholesale -myyntikanavasta.

Vaihe 3: Julkaistavien tuotteiden valitseminen ja tuotehinnoittelun määrittäminen

Voit valita Fairessa julkaistavat tuotteet. Voit lisätä kaikki tuotteesi tai valita tiettyjä tuotteita Shopify-ylläpitäjän tuotetunnisteiden perusteella. Määritä tuotteiden hinnoittelustrategia ja hinnoittelu Fairessa.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Voit julkaista kaikki tuotteet Fairessa valitsemalla pudotusvalikosta Kaikki tuotteet tai voit valita tuotteet tunnisteiden perusteella.

5. Jos haluat lisätä Faireen vain aktiivisia tuotteita, valitse Valitse vain aktiiviset tuotteet.

6. Klikkaa Seuraava.

7. Määritä tuotteen hinnoittelustrategia:

• Jos hinnoittelet tuotteesi jälleenmyyntiä varten, toimi seuraavasti:
      1. Valitse Miten hinnoittelet tuotteesi Shopifyssa? -kohdassa Hinnoittelen tuotteeni jälleenmyyntiin Shopifyssa.
      2. Muuta tukkuhintalaskelmaa Miten tukkuhinnat lasketaan -osiossa.

- Jos hinnoittelet tuotteesi tukkukauppaan, toimi seuraavasti: 1. Valitse Miten hinnoittelet tuotteesi Shopifyssa? -kohdassa Hinnoittelen tuotteeni tukkumyyntiin Shopifyssa. 2. Säädä jälleenmyyntihintalaskelmaa Miten jälleenmyyntihinnat lasketaan -osiossa.

1. Määritä Myytkö kaikki tuotteesi koteloissa? -osiossa, myytkö tuotteesi koteloihin niputettuina:

• Jos myyt tuotteita koteloissa, valitse Kyllä ja anna kotelossa olevien tuotteiden määrä.
    • Jos et myy tuotteita koteloissa, valitse Ei.
  2. Klikkaa Seuraava.

Vaihe 4: Hinnan, varaston ja tilausten synkronoinnin määrittäminen

Määritä hintaa, varastoa ja tilausten synkronointia koskevat asetukset. Voit valita, haluatko synkronoida automaattisesti varastomäärät ja uudet tilaukset Fairesta Shopifyihin. Voit säätää näitä asetuksia myös sen jälkeen, kun olet suorittanut määrityksen loppuun.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Valitse, haluatko tuotehintojen muutosten päivittyvän automaattisesti Shopifysta Faireen, valitsemalla Haluatko ottaa hintojen synkronoinnin käyttöön -osiossa Kyllä tai Ei.

5. Valitse, haluatko varastomäärien päivittyvän automaattisesti Shopifysta Faireen, valitsemalla Haluatko ottaa varaston synkronoinnin käyttöön -osiossa Kyllä tai Ei.

6. Valitse, haluatko uusien tilausten synkronoituvan automaattisesti Fairesta Shopifyhin, valitsemalla Haluatko ottaa tilausten synkronoinnin käyttöön -osiossa Kyllä tai Ei.

7. Klikkaa Valmis.

Seuraavat vaiheet

Kun olet määrittänyt Faire-myyntikanavan, voit tehdä seuraavat toimenpiteet: