Faire-myyntikanavan asetusten hallinta

Kun olet määrittänyt Faire-myyntikanavan, voit hallita luettelon tuontia, tuotehintojen ja varaston synkronointia sekä tilausten synkronointiasetuksia Asetukset-sivulla. Voit myös katkaista Faire-tilisi yhteyden Shopifyhin.

Luettelon tuontiasetusten hallinta

Voit päivittää seuraavat luettelon tuontiasetukset:

• tuotteiden hinnoittelustrategia Shopifyssa
  • tuotteiden tukku- tai jälleenmyyntihintojen laskelmat
  • tuotekoteloja koskevat asetukset

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Säädä luettelon tuontiasetuksia Luettelon tuonti -osiossa.

6. Klikkaa Tallenna.

Tuotehintojen synkronointiasetusten hallinta

Voit ottaa tuotehintojen synkronointiasetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Kun otat tämän asetuksen käyttöön, Shopifyssa tehdyt tuotehintojen muutokset päivitetään automaattisesti Faireen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Hinnan synkronointi -osiossa Ota käyttöön tai Poista käytöstä.

6. Klikkaa Tallenna.

Varaston synkronointiasetusten hallinta

Voit ottaa varaston synkronointiasetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Kun otat tämän asetuksen käyttöön, Shopifyssa tehdyt varastomuutokset päivitetään automaattisesti Faireen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Varaston synkronointi -osiossa Ota käyttöön tai Poista käytöstä.

6. Valinnainen: klikkaa Varastosijainnit-osiossa Hallinnoi sijainteja ja valitse sitten, mitä sijainteja käytetään Fairen varaston synkronoinnissa.

7. Klikkaa Tallenna.

Tilausten synkronointiasetusten hallinta

Voit valita, miten haluat synkronoida ja näyttää Faire-tilausten tiedot Shopify-ylläpitäjässä. Lisätietoja tilausten synkronointiasetuksista on seuraavassa taulukossa.

Faire-tilauksen synkronointiasetukset
Tilauksen synkronointiasetus Oikeuksien kuvaus
Faire-tilauksen synkronointi Valitse, haluatko luoda Faire-tilaukset luonnoksina vai tavallisina tilauksina Shopify-ylläpitäjässä.
Provisio Valitse, miten Faire-provisio näytetään Shopify-tilauksissasi. Voit valita provision näyttämisen tilausta koskevissa huomautuksissa tai rivikohtana tai ettei provisiota näytetä lainkaan.
Tilauksen maksun tila Valitse, mitä maksun tilaa Faire-tilauksiin sovelletaan Shopify-ylläpitäjässä.
Tilaustunnisteet Valitse, mitä tunnisteita Faire-tilauksissa käytetään Shopify-ylläpitäjässä.
Tilauksen nimi Valitse, miten Faire-tilaukset nimetään Shopify-ylläpitäjässä.
Tuotteiden vähentäminen varastosta testitilauksissa Valitse, vähennetäänkö tuotteita varastosta Shopifyssa, kun asiakkaat tekevät Faire-testitilauksia.

Shopify-tilin ja Faire-palvelun yhteyden katkaiseminen

Jos et halua enää pitää Shopify-tiliäsi yhdistettynä Faireen, voit katkaista yhteyden.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Yhteenveto.

5. Klikkaa Katkaise yhteys.

6. Klikkaa Katkaise yhteys.