Voorkeuren voor het Faire-verkoopkanaal beheren

Nadat je het Faire-verkoopkanaal hebt ingesteld, kun je de instellingen voor het importeren van catalogi en de synchronisatie van productprijzen, voorraad en bestellingen beheren op de pagina Voorkeuren. Je kunt je Faire-account ook loskoppelen van Shopify.

Instellingen voor het importeren van catalogi beheren

Je kunt de volgende instellingen voor het importeren van catalogi bijwerken:

• de productprijsstrategie in Shopify;
  • de berekening van productprijzen voor groothandels of retail;
  • de instellingen voor productkisten.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Voorkeuren.

5. Pas in de sectie Catalogi importeren de instellingen voor het importeren van catalogi aan.

6. Klik op Opslaan.

Instellingen voor het synchroniseren van productprijzen beheren

Je kunt de instellingen voor het synchroniseren van productprijzen in- of uitschakelen. Wanneer je deze instellingen inschakelt, worden wijzigingen aan productprijzen op Shopify automatisch bijgewerkt op Faire.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Voorkeuren.

5. Klik in de sectie Synchronisatie van prijzen op Inschakelen of Uitschakelen.

6. Klik op Opslaan.

Instellingen voor het synchroniseren van voorraad beheren

Je kunt de instellingen voor het synchroniseren van voorraad in- of uitschakelen. Wanneer je deze instellingen inschakelt, worden wijzigingen aan voorraad op Shopify automatisch bijgewerkt op Faire.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Voorkeuren.

5. Klik in de sectie Synchronisatie van voorraad op Inschakelen of Uitschakelen.

6. Optioneel: Klik in de sectie Voorraadlocaties op Locaties beheren en kies vervolgens welke locaties je wilt gebruiken voor het synchroniseren van voorraad met Faire.

7. Klik op Opslaan.

Instellingen voor het synchroniseren van bestellingen beheren

In het Shopify-beheercentrum kun je kiezen hoe je gegevens van bestellingen in Faire wilt synchroniseren en weergeven. Bekijk de volgende tabel voor meer informatie over instellingen voor het synchroniseren van bestellingen.

Instellingen voor het synchroniseren van Faire-bestellingen
Instellingen voor het synchroniseren van bestellingen Beschrijving
Synchroniseren van Faire-bestellingen Selecteer of je Faire-bestellingen wilt aanmaken als concept of als gewone bestellingen in het Shopify-beheercentrum.
Commissie Selecteer hoe je de Faire-commissie wilt weergeven bij de Shopify-bestellingen. Je kunt ervoor kiezen om de commissie weer te geven in de opmerkingen bij de bestelling, als orderregel of om deze helemaal niet weer te geven.
Betaalstatus bestelling Kies in het Shopify-beheercentrum welke betaalstatus je wilt toepassen op Faire-bestellingen.
Bestellingstags Kies in het Shopify-beheercentrum welke tags je wilt toepassen op Faire-bestellingen.
Naam bestelling Kies hoe je Faire-bestellingen in het Shopify-beheercentrum een naam geeft.
Voorraad aftrekken voor testers Selecteer of je de voorraad in Shopify wilt aftrekken wanneer klanten Faire-testers bestellen.

Je Shopify-account loskoppelen van Faire

Als je niet langer wilt dat je Shopify-account is gekoppeld aan Faire, kun je je account ontkoppelen.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Overzicht.

5. Klik op Ontkoppelen.

6. Klik op Ontkoppelen.