Administrere innstillinger for Faire-salgskanalen

Når du har konfigurert Faire-salgskanalenm, kan du administrere katalogimport samt synkroniseringsinnstillinger av produktpriser, lagerbeholdning og bestillinger fra siden Innstillinger. Du kan også koble Faire-kontoen din fra Shopify.

Administrer innstillingene for katalogimport

Du kan oppdatere følgende innstillinger for katalogimport:

• prisstrategien din for produkter i Shopify
  • prisberegningene for engros- eller utsalgsprodukt
  • innstillingene for produktesker

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Juster importinnstillinger for kataloger i seksjonen Katalogimport.

6. Klikk på Lagre.

Administrer innstillinger for synkronisering av produktpriser

Du kan slå på eller av synkroniseringsinnstillingene for produktpriser. Når du slår på denne innstillingen, vil produktprisendringer på Shopify automatisk bli oppdatert på Faire.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Aktiver eller Deaktiver i seksjonen Prissynkronisering.

6. Klikk på Lagre.

Administrer innstillinger for synkronisering av lagerbeholdning

Du kan aktivere eller deaktivere innstillinger for synkronisering av lagerbeholdning. Når du aktiverer denne innstillingen, blir lagerbeholdningsendringer på Shopify automatisk oppdatert på Faire.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Aktiver eller Deaktiver i seksjonen Synkronisering av lagerbeholdning.

6. Valgfritt: Klikk på Administrer lokalisasjoner i seksjonen Lagerbeholdningslokalisasjoner, og velg deretter hvilke lokalisasjoner du vil bruke for synkronisering av lagerbeholdning til Faire.

7. Klikk på Lagre.

Administrere innstillingene for bestillingssynkronisering

Du kan velge hvordan du vil synkronisere og vise detaljer om Faire-bestillinger i Shopify-administrator. Se gjennom tabellen nedenfor for å finne ut mer om innstillinger for bestillingssynkronisering.

Innstillinger for synkronisering av Faire-bestillinger
Innstilling for bestillingssynkronisering Beskrivelse
Synkronisering av Faire-bestillinger Velg om du vil opprette Faire-bestillinger som utkast eller vanlige bestillinger i Shopify-administrator.
Kommisjon Velg hvordan du vil vise Faire-kommisjon i Shopify-bestillingene dine. Du kan velge å vise kommisjon i bestillingsnotatene, som en varelinje, eller ikke vise kommisjonen i det hele tatt.
Betalingsstatus for bestillinger Velg hvilken betalingsstatus du vil bruke for Faire-bestillinger i Shopify-administrator.
Bestillingstagger Velg hvilke tagger som skal gjelde for Faire-bestillinger i Shopify-administrator.
Bestillingsnavn Velg hvordan du navnlegger Faire-bestillinger i Shopify-administrator.
Trekk fra lagerbeholdning for testere Velg om du vil trekke fra lagerbeholdningen i Shopify når kundene bestiller Faire-testere.

Koble Shopify-kontoen din fra Faire

Hvis du ikke lenger ønsker at Shopify-kontoen skal være koblet til Faire, kan du koble dem fra hverandre.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Oversikt.

5. Klikk på Koble fra.

6. Klikk på Koble fra.