Installere og konfigurere Faire-salgskanalen

Du kan installere og konfigurere Faire-salgskanalen i Shopify-administrator. For å sette opp Faire-salgskanalen din må du koble Faire-kontoen din til Shopify, velge produkter du vil publisere til Faire, konfigurere produktpriser og konfigurere synkronisering av bestillinger og lagerbeholdning.

Trinn 1: Installer Faire-salgskanalen

Før du installerer Faire-salgskanalen til Shopify-administrator, må du sørge for å gå gjennom hensyn og vurderinger.

Trinn:

1. Gå til salgskanaloppføringen Faire: Selg engros i Shopify App Store.
  2. Klikk på Installer.
  3. Klikk på Legg til salgskanal.

Trinn 2: Koble til eller opprett Faire-kontoen din

Når du har installert salgskanalen, kan du koble din eksisterende Faire-konto til Shopify, eller registrere deg for en ny Faire-konto.

Koble til Faire-kontoen din

Hvis du allerede har en eksisterende Faire-konto, kan du koble den til Shopify-kontoen din.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Koble til Faire-konto.

5. Logg på Faire-kontoen din ved å bruke e-postadressen, eller en Google- eller Apple-konto.

Registrer deg for Faire

Du kan opprette en ny Faire-konto, men kontoen din må godkjennes av Faire. Faire vurderer kontosøknaden din innen 2–3 virkedager. Hvis søknaden din blir godkjent, mottar du et e-postvarsel fra Faire, og du kan koble Faire-kontoen din til Shopify.

Hvis søknaden din avvises, vil bedriften din bli lagt til på ventelisten. For å finne ut mer om Faire-konto- og søknadsstatus kan du kontakte Faire-brukerstøtte direkte.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Registrer deg for Faire.

5. Fyll ut informasjon om engrosvirksomheten din i den nye fanen, og fullfør registreringen.

Når Faire-kontosøknaden er godkjent, klikker du på Koble til Faire-konto og logger deretter inn på den nye Faire-kontoen din fra salgskanalen Faire: Selg engros i Shopify-administrator.

Trinn 3: Velg produkter som skal publiseres og konfigurere produktpriser

Du kan velge produkter du ønsker å publisere på Faire. Du kan legge til alle produktene eller velge bestemte produkter basert på produkttagger i Shopify-administrator. Spesifiser prisstrategien din for produkter og konfigurer hvordan du priser produktene dine i Faire.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Velg Alle produkter i rullegardinmenyen for å publisere alle produkter til Faire eller velge produkter basert på tagger.

5. Hvis du bare vil legge til aktive produkter i Faire, velger du kun Velg aktive produkter.

6. Klikk på Neste.

7. Angi prisstrategien for produktene dine:

• Hvis du priser produkter for detaljhandel, må du utføre følgende handlinger:
      1. Velg Jeg priser produktene mine for detaljsalg på Shopify i seksjonen Hvordan priser du produktene dine på Shopify?.
      2. Juster beregningen av engrosprisen i seksjonen Hvordan vi skal beregne engrospriser.

- Hvis du priser produktene dine for engros, gjør du følgende handlinger: 1. Velg Jeg priser produktene mine for engros på Shopify i seksjonen Hvordan priser du produktene dine på Shopify?. 2. Juster beregningen av utsalgsprisen i seksjonen Hvordan skal vi beregne utsalgsprisene dine.

1. I seksjonen Vil du selge alle produkter i esker? spesifiserer du hvorvidt du selger produktene pakket i esker:

• Hvis du selger produkter i esker, velger du Ja, og angir deretter antall produkter i en eske.
    • Hvis du ikke selger produkter i esker, velger du Nei.
  2. Klikk på Neste.

Trinn 4: Konfigurer synkronisering av pris, lagerbeholdning og bestillinger

Konfigurer innstillingene for pris, lagerbeholdning og synkronisering av bestillinger. Du kan velge om du ønsker å automatisk synkronisere lagerantall og nye bestillinger fra Faire til Shopify. Du kan også justere disse innstillingene når du har fullført oppsettet.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Velg Ja eller Nei i seksjonen Vil du aktivere prissynkronisering for å velge om du automatisk vil oppdatere endringer i produktpriser fra Shopify til Faire.

5. Velg Ja eller Nei i seksjonen Vil du aktivere synkronisering av lagerbeholdning for å velge om du automatisk vil oppdatere lagerantall fra Shopify til Faire.

6. Velg Ja eller Nei i seksjonen Vil du aktivere synkronisering av bestillinger for å velge om du automatisk vil synkronisere nye bestillinger fra Faire til Shopify.

7. Klikk Fullfør.

Neste steg

Når du har konfigurert Faire-salgskanalen, kan du gjøre følgende handlinger: