Installation og opsætning af Faire-salgskanalen

Du kan installere og opsætte Faire-salgskanalen i din Shopify-administrator. Hvis du vil opsætte din Faire-salgskanal, skal du knytte din Faire-konto til Shopify, vælge produkter, som du vil udgive på Faire, opsætte produktpriser og konfigurere ordre- og lagersynkronisering.

Trin 1: Installer Faire-salgskanalen

Sørg for at gennemgå kravene og overvejelserne, før du installerer Faire-salgskanalen i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til salgskanalen Faire: Sell Wholesale i Shopify App Store.
  2. Klik på Installer.
  3. Klik på Tilføj salgskanal.

Trin 2: Tilknyt eller opret din Faire-konto

Når du har installeret din salgskanal, kan du knytte din eksisterende Faire-konto til Shopify eller tilmelde dig for at få en ny Faire-konto.

Tilknyt din Faire-konto

Hvis du allerede har en eksisterende Faire-konto, kan du knytte den til din Shopify-konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Tilknyt Faire-konto.

5. Log på din Faire-konto med din mailadresse eller din Google- eller Apple-konto.

Tilmeld dig Faire

Du kan oprette en ny Faire-konto, men din konto skal godkendes af Faire. Faire gennemgår din kontoansøgning inden for 2-3 arbejdsdage. Hvis din ansøgning godkendes, modtager du en mailmeddelelse fra Faire, og du kan knytte din Faire-konto til Shopify.

Hvis din ansøgning afvises, føjes din virksomhed til ventelisten. Hvis du vil vide mere om Faire-konto og ansøgningsstatus, skal du kontakte Faire Support direkte.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Tilmeld dig Faire.

5. På en ny fane skal du udfylde oplysningerne om din engrosvirksomhed og derefter fuldføre tilmeldingen.

Når din Faire-kontoansøgning er blevet godkendt, skal du klikke på Tilknyt Faire-konto og derefter logge ind på din nye Faire-konto fra salgskanalen Faire: Sell Wholesale i din Shopify-administrator.

Trin 3: Vælg produkter, der skal udgives, og konfigurer produktpriser

Du kan vælge produkter, som du vil udgive på Faire. Du kan tilføje alle dine produkter eller vælge specifikke produkter baseret på produkttags i din Shopify-administrator. Angiv din strategi for produktpriser, og konfigurer, hvordan du skal prissætte dine produkter i Faire.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Vælg Alle produkter i rullemenuen for at udgive alle dine produkter til Faire eller vælge produkter baseret på dine tags.

5. Hvis du kun vil føje aktive produkter til Faire, skal du vælge Vælg kun aktive produkter.

6. Klik på Næste.

7. Angiv din strategi for produktpriser:

• Hvis du prissætter dine produkter til detalhandel, skal du foretage dig følgende:
      1. I afsnittet Hvordan prissætter du dine produkter på Shopify? skal du vælge Jeg prissætter mine produkter til detailhandel på Shopify.
      2. I afsnittet Hvordan skal vi beregne dine engrospriser? justerer du beregningen af engrosprisen.

- Hvis du prissætter dine produkter til engrossalg, skal du foretage dig følgende: 1. I afsnittet Hvordan prissætter du dine produkter på Shopify? skal du vælge Jeg prissætter mine produkter til engrossalg på Shopify. 2. I afsnittet Hvordan skal vi beregne dine detailpriser? justerer du beregningen af detailprisen.

1. I afsnittet Sælger du dine produkter i pakker? skal du angive, om du sælger dine produkter samlet i pakker:

• Hvis du sælger produkter i pakker, skal du vælge Ja, og indtaste antallet af produkter i en pakke.
    • Vælg Nej, hvis du ikke sælger produkter i pakker.
  2. Klik på Næste.

Trin 4: Konfigurer pris, lagerbeholdning og ordresynkronisering

Konfigurer dine indstillinger for pris, lagerbeholdning og ordresynkronisering. Du kan vælge, om du vil synkronisere lagerantal og nye ordrer til Shopify fra Faire automatisk. Du kan også justere disse indstillinger, når du har fuldført opsætningen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. I afsnittet Vil du aktivere prissynkronisering? skal du vælge Ja eller Nej for, om dine produktprisændringer skal opdateres automatisk fra Shopify til Faire.

5. I afsnittet Vil du aktivere synkronisering af lagerbeholdning? skal du vælge Ja eller Nej for, om dine lagerantal skal opdateres automatisk fra Shopify til Faire.

6. I afsnittet Vil du aktivere synkronisering af ordrer? skal du vælge Ja eller Nej for, om dine nye ordrer skal synkroniseres automatisk fra Faire til Shopify.

7. Klik på Afslut.

Næste trin

Når du har konfigureret Faire-salgskanalen, kan du gøre følgende: