Klargøring og administration af Faire-ordrer

Du kan klargøre ordrer, som du modtager på Faire-markedspladsen, direkte via din Shopify-administrator. Inden du klargør Faire-ordrer, skal du sørge for at gennemgå dine indstillinger for synkronisering af Faire-ordrer.

Når du har modtaget en ordre på Faire-markedspladsen, skal du acceptere ordren på Faire, og derefter synkroniseres ordren automatisk med din Shopify-administrator. Alle ændringer, du foretager i din Faire-ordre i Shopify, såsom klargøring, redigering, annullering, returnering eller refusion, synkroniseres dog ikke med Faire-markedspladsen. Når du foretager ændringer i din Faire-ordre i Shopify, skal du foretage den samme ændring på Faire.

Test Faire-ordrer

Afgiv en testordre for at bekræfte, at integrationen mellem Faire og Shopify fungerer.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Præferencer.

5. I afsnittet Ordresynkronisering klikker du på Send Faire-testordre.

Filtrer Faire-ordrer

Filtrer Faire-ordrer i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på ikonet Søg og filtrer.

3. Klik på Tilføj filter, og vælg derefter Kanal.

4. Vælg Faire.

5. Klik på Gem som.

6. Indtast et navn til dit ordrefilter, og klik derefter på Gem.

Klargøring af Faire-ordrer

Du kan klargøre Faire-ordrer på samme måde, som du klargør dine andre ordrer i din Shopify-administrator. Dine ordreoplysninger synkroniseres dog ikke med Faire. Du skal gå til Faire og klargøre din ordre.

Refusion, returnering og annullering af Faire-ordrer

Du kan refundere, returnere eller annullere dine Faire-ordrer på samme måde, som du gør for dine andre ordrer i din Shopify-administrator. Du kan dog ikke selv starte en refusionsanmodning for en ordre på Faire. Det er kun din forhandler, der kan anmode om en refusion.