Oppfylle og administrere Faire-bestillinger

Du kan oppfylle bestillinger du mottar på Faire-markedsplassen direkte fra Shopify-administrator. Før du oppfyller noen Faire-bestillinger, må du sjekke innstillingene for synkronisering av Faire-bestillinger.

Når du mottar en bestilling på Faire-markedsplassen, må du godta bestillingen på Faire, og deretter synkroniseres bestillingen automatisk til Shopify-administrator. Alle endringer du gjør i Faire-bestillingen i Shopify, som oppfyllelse, redigering, kansellering, retur eller refusjon, synkroniseres imidlertid ikke tilbake til Faire-markedsplassen. Når du gjør en endring av Faire-bestillingen i Shopify, må du gjøre den samme endringen på Faire.

Test Faire-bestillinger

Legg inn en testbestilling for å bekrefte om integrasjonen mellom Faire og Shopify fungerer.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Send Faire-testbestilling i seksjonen Bestillingssynkronisering.

Filtrer Faire-bestillinger

Filtrer Faire-bestillinger i Shopify-administrator.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.

2. Klikk på ikonet Søk og filtrer.

3. Klikk på Legg til filter, og velg deretter Kanal.

4. Velg Faire.

5. Klikk på Lagre som.

6. Gi et navn til bestillingsfilteret, og klikk deretter på Lagre.

Oppfylle Faire-bestillinger

Du kan oppfylle Faire-bestillinger på samme måte som du oppfyller andre bestillinger i Shopify-administrator. Bestillingsinformasjonen synkroniseres imidlertid ikke tilbake til Faire. Du må gå til Faire og oppfylle bestillingen.

Refundere, returnere og kansellere Faire-bestillinger

Du kan refundere, returnere eller kansellere Faire-bestillinger på samme måte som du gjør for andre bestillinger i Shopify-administrator. Du kan imidlertid ikke initiere en refusjonsforespørsel for en bestilling på Faire selv, bare forhandleren kan be om en refusjon.