Sådan administrerer du dine præferencer for Faire-salgskanalen

Når du har opsat Faire-salgskanalen, kan du administrere dine indstillinger for katalogimport, produktprissynkronisering, lagersynkronisering og ordresynkronisering fra siden Præferencer. Du kan også fjerne tilknytningen af din Faire-konto fra Shopify.

Administrer dine indstillinger for import af katalog

Du kan opdatere følgende indstillinger for import af kataloger:

• din strategi for produktpriser i Shopify
  • beregningerne for priserne på dine engros- eller detailprodukter
  • dine indstillinger for produktpakker

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Præferencer.

5. Juster dine indstillinger for katalogimport i afsnittet Katalogimport.

6. Klik på Gem.

Administrer dine indstillinger for synkronisering af produktpriser

Du kan slå indstillingerne for synkronisering af dine produktpriser til eller fra. Når du slår denne indstilling til, opdateres dine produktprisændringer i Shopify automatisk på Faire.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Præferencer.

5. I afsnittet Prissynkronisering klikker du på Slå til eller Slå fra.

6. Klik på Gem.

Administrer dine indstillinger for lagersynkronisering

Du kan slå indstillingerne for synkronisering af din lagerbeholdning til eller fra. Når du slår denne indstilling til, opdateres dine lagerændringer i Shopify automatisk på Faire.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Præferencer.

5. I afsnittet Lagersynkronisering klikker du på Slå til eller Slå fra.

6. Valgfrit: I afsnittet Lagerlokationer klikker du på Administrer lokationer, og vælg derefter, hvilke lokationer der skal bruges til synkronisering af Faire-lagerbeholdning.

7. Klik på Gem.

Sådan administrerer du dine indstillinger for ordresynkronisering

Du kan vælge, hvordan du vil synkronisere og vise oplysninger om Faire-ordrer i din Shopify-administrator. Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om indstillinger for ordresynkronisering.

Indstillinger for synkronisering af Faire-ordrer
Indstilling for ordresynkronisering Beskrivelse
Synkronisering af Faire-ordrer Vælg, om du vil oprette Faire-ordrer som kladder eller almindelige ordrer i din Shopify-administrator.
Kommission Vælg, hvordan du vil vise Faire-kommission i dine Shopify-ordrer. Du kan vælge at vise kommissionen i ordrebemærkningerne, som en varelinje eller slet ikke vise kommissionen.
Betalingsstatus for ordre Vælg den betalingsstatus, du vil anvende på Faire-ordrer i din Shopify-administrator.
Ordretags Vælg, hvilke tags der skal anvendes på Faire-ordrer i din Shopify-administrator.
Ordrenavn Vælg, hvordan du vil navngive Faire-ordrer i din Shopify-administrator.
Fratræk lagerbeholdning til testere Vælg, om lagerbeholdning skal trækkes fra i Shopify, når dine kunder bestiller Faire-testprodukter.

Vil du fjerne tilknytningen af din Shopify-konto fra Faire?

Hvis du ikke længere ønsker, at din Shopify-konto skal være knyttet til Farie, kan du fjerne tilknytningen af din konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Oversigt.

5. Klik på Fjern tilknytning.

6. Klik på Fjern tilknytning.