Tweestapsverificatie met behulp van sms-berichten

Je kunt je mobiele apparaat instellen om, wanneer je je bij je account aanmeldt, een eenmalige 6-cijferige code te ontvangen die per sms wordt verzonden. Voer deze code, net als je andere inloggegevens, handmatig in.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op je gebruikersnaam en accountafbeelding.
  2. Klik op account beheren > beveiliging.

3. Klik in het gedeelte Tweestapsverificatie op Tweestapsverificatie inschakelen.

4. Selecteer Melding via sms en klik daarna op Volgende.

5. Selecteer een landcode en voer je telefoonnummer in.

6. Klik op Verificatiecode verzenden.

7. Controleer of je een sms hebt ontvangen op je mobiele telefoon.

8. Haal de zescijferige code uit de sms op en voer deze vervolgens in onder Verificatiecode.

9. Voer je wachtwoord in onder Wachtwoordbevestiging en klik vervolgens op Inschakelen.

10. Sla je herstelcodes op voor het geval je de toegang tot je mobiele apparaat verliest. Bewaar ze veilig offline, bijvoorbeeld in een geprint document, op een locatie die op meerdere manieren toegankelijk is, zoals vanaf je desktopcomputer of mobiele apparaat.

Wanneer je nu probeert om in te loggen, heb je je mobiele apparaat nodig voor tweestapsverificatie.

Je kunt een ander telefoonnummer toevoegen als back-upverificatiemethode.