Hvad er dropshipping?

Dropshipping giver dig mulighed for at sælge produkter uden at opbevare lagerbeholdningen eller selv afsende produkterne. Dropshipping er nemt at opsætte, så du kan starte din første onlinevirksomhed.

Hvis du har en dropshipping-virksomhed, kommer dine produkter fra leverandører, som afsender produkter til dine kunder på dine vegne. Disse leverandører kan være producenter, lagre eller endda familiemedlemmer, som fremstiller produkter hjemme hos sig selv. Med Shopify er det nemt at finde leverandører gennem print-on-demand-apps og dropshippingapps.

Inden du prøver dropshipping, skal du sikre dig, at du forstår, hvordan det fungerer, dets funktioner og ulemper og den proces, som ordrer og produkter gennemgår.