Kontosikkerhed

Der er altid en vis risiko forbundet med at slutte din computer eller mobilenhed til et netværk. Kriminelle er ligeglade med størrelsen på din virksomhed, når de går efter dig og dine oplysninger.

Phishing-, vishing- eller smishingangreb har til formål at indhente dine oplysninger og legitimationsoplysninger. Disse typer afangreb kan blive vist som legitime og fra anerkendte kilder. Vær forsigtig, når du klikker på mistænkelige links eller downloader vedhæftede filer fra mails, sms-beskeder eller websites.Når du taler i telefon, skal du være opmærksom på at give følsomme oplysninger, især hvis de ringer til dig.Shopify Support vil kun anmode om indsendelse af følsomme dokumenter via en sikker uploadside, der starter med app.shopify.com eller .shopify.com.

Af hensyn til optimal kontosikkerhed bør butiksejeren ikke dele sine legitimationsoplysninger med nogen, herunder med vedkommendes medarbejdere. En butiksejers legitimationsoplysninger bør altid være sikre og fortrolige. Dette er brugerens ansvar, som angivet i servicevilkår, afsnit 1.5. Hver bruger, der får adgang til butikken, skal have en unik medarbejderkonto med specifikke tilladelser.

Hvis du tror, at en anden har fået adgang til din konto uden din tilladelse, skal du sørge for at beskytte dine data med det samme.

Sikkerhedsfunktioner, som f.eks. adgangsnøgler og totrinsgodkendelse, tilføjer et ekstra sikkerhedslag, så det bliver sværere for uautoriserede personer at få adgang til din konto. Dette ekstra sikkerhedslag kan mindske risikoen for kontoovertagelser, som kan medføre brud på datasikkerheden og økonomiske tab.