Sådan opdaterer du din virksomheds impressum

Alle partnere i Den Europæiske Union (EU), eller som tilbyder deres tjenester til shopejere baseret i EU, skal give shopejere to former for direkt og effektiv kommunikation. Shopify kræver, at partnere overholder alle gældende love og regulativer.

Følgende er nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med virksomhedsimpressum og de trin, som partnere kan følge for at overholde kravene.

Hvilke oplysninger kræver virksomhedens impressum, at jeg fremviser?

Følgende felter skal være til stede i din app- eller temafortegnelse:

• Virksomhedsnavn
  • To former for shopejerkontaktoplysninger, som f.eks. en mailadresse, et telefonnummer, en kontaktformular eller en supportside
  • Geografisk adresse (der, hvor din virksomhed er registreret)

Hvordan ændrer jeg min virksomheds navn eller geografiske adresse?

Sådan ændrer du din virksomheds navn eller geografiske adresse:

1. Log ind på Partnerkontrolpanelet.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Opdater din virksomheds navn i afsnittet Virksomhedsoplysninger.
  4. Opdater din adresse i afsnittet Kontaktoplysninger.
  5. Klik på Gem.

Hvordan kan jeg opdatere mine shopejerkontaktoplysninger?

Hvis du vil ændre dine shopejerkontaktoplysninger, skal du redigere dit app- eller temaopslag:

1. Log ind på Partnerkontrolpanelet.
  2. Gå til Apps eller Temaer.
  3. Opdater shopejerkontaktoplysningerne for alle dine apps og temaer med aktive opslag.
  4. Klik på Gem.

Hvornår skal jeg senest have foretaget disse ændringer?

Alle Shopify-partnere skal sørge for, at virksomhedens impressum er opdateret inden den 1. januar 2024, hvis de fortsat vil overholde de juridiske bestemmelser.

Hvad sker der, hvis jeg ikke overholder kravene?

Hvis Shopify finder ud af, at din virksomheds impressum ikke er opdateret, forbeholder Shopify sig retten til at fjerne din app eller dit tema fra listen i Shopify-markedspladsen.