Oppdatere bedriftsavtrykket

Alle partnere i EU, eller som tilbyr sine tjenester til forhandlere i EU, må gi forhandlere to former for direkte og effektiv kommunikasjon. Shopify krever at partnere overholder alle gjeldende lover og forskrifter.

Følgende er noen vanlige spørsmål knyttet til bedriftsavtrykk og hva partnerne kan gjøre for å overholde kravene.

Hvilken informasjon krever avtrykket at jeg skal vises?

Følgende felter må finnes i appen eller temaoppføringen din:

• Bedriftens navn
  • To former for forhandleres kontaktinformasjon, for eksempel e-postadresse, telefonnummer, kontaktskjema eller støtteside
  • Geografisk adresse (der bedriften din er registrert)

Hvordan endrer jeg bedriftsnavnet eller geografisk adresse?

Slik endrer du bedriftsnavn eller geografisk adresse:

1. Logg på partnerinstrumentbordet.
  2. Klikk Innstillinger.
  3. I seksjonen Bedriftsdetaljer oppdaterer du bedriftsnavnet.
  4. I seksjonen Kontaktinformasjon oppdaterer du adressen din.
  5. Klikk på Lagre.

Hvordan kan jeg oppdatere kontaktinformasjonen for forhandlere?

For å endre kontaktinformasjon for forhandlere må du redigere appen eller temaoppføringen din:

1. Logg på partnerinstrumentbordet.
  2. Gå til Apper eller Temaer.
  3. Oppdater forhandlerens kontaktinformasjon for alle appene og temaene dine med aktive oppføringer.
  4. Klikk på Lagre.

Innenfor hvilket tidsrom må disse endringene gjøres?

For å overholde juridiske forskrifter må alle Shopify-partnere sikre at avtrykket er oppdatert innen 1. januar 2024.

Hva skjer hvis jeg ikke overholder kravene?

Hvis Shopify finner ut at avtrykket ditt ikke er oppdatert, forbeholder Shopify seg retten til å oppheve oppføringen av appen eller temaet ditt fra Shopify Marketplace.