Vanlige spørsmål om avvikling av avpubliserte apper

En avpublisert app var en type offentlig app som kan installeres av én eller flere forhandlere. Avpubliserte apper hadde samme funksjonalitet som andre offentlige apper, men trengte ikke gjennomgang og godkjenning av Shopify for å sikre kvalitet og sikkerhet. Avpubliserte apper kunne ikke opprettes etter 9. desember 2019.

Hvorfor avskriver Shopify upubliserte apper?

Av hensyn til forhandlernes tillit og sikkerhet, krever vi at alle avpubliserte apper gjennomgås av Shopify App Stores vurderingsteam og oppdateres for å oppfylle kravene til enten offentlige eller tilpassede apper. Krav til offentlige apper sikrer at Shopify-apper gir den beste opplevelsen på tvers av appens livssyklus, inkludert merkevarebygging, installasjon, introduksjon, funksjonalitet og kvalitet.

Hva er gjort hittil?

Upubliserte apper uten installasjoner i aktive butikker har fått API-tilgang trukket tilbake. Hvis du vil teste appen, kan du opprette en ny app for testing i en utviklingsbutikk. Apper i utviklingsbutikker vises som forhandlerinstallasjoner i partnerinstrumentbordet. Vi jobber med å tydeliggjøre denne merkingen.

Upubliserte apper som er installert i én aktiv butikk, eller i flere butikker i én enkelt organisasjon, kan ikke lenger installeres. Upubliserte apper som er installert i aktive butikker i to eller flere organisasjoner må sendes til godkjenning eller avvikles. Du mottar en e-postmelding til bedrifts-e-postadressen som er knyttet til kontoen med et sammendrag av de neste trinnene, inkludert tidsfristen for å sende inn appen(e) til godkjenning. Hvis du ikke gjør noe innen denne datoen får du et 60-dagersvarsel om at appens API-tilgang vil bli trukket tilbake, og at appen(e) blir avinstallert fra eventuelle forhandlerbutikker. Shopify vil gi ytterligere brukerstøtte for å redusere påvirkningen på partnere og forhandlere.

Hvis du mener at noen handling ble utført ved en feil, eller har ytterligere bekymringer, må du ta kontakt med Shopify-brukerstøtte direkte ved å bruke Shopifys partnerinstrumentbord.

Hvor lenge må jeg sende inn appen for gjennomgang?

Apper som er installert i butikker i to organisasjoner eller mer må sendes til godkjenning eller avvikles. Du mottar en e-postmelding til bedrifts-e-postadressen som er knyttet til kontoen din med et sammendrag av de neste trinnene, inkludert tidsfristen for å sende inn appen(e) til godkjenning. Hvis du ikke gjør noe innen denne datoen får du et 60-dagersvarsel om at appens API-tilgang vil bli trukket tilbake, og at appen(e) blir avinstallert fra eventuelle forhandlerbutikker. Shopify vil gi ytterligere brukerstøtte for å redusere påvirkningen på partnere og forhandlere.

Vil dette påvirke eksisterende forhandlere som har installer appen min installert bli påvirket?

Eksisterende forhandlere som har installert appen din, vil ikke bli påvirket umiddelbart. Apper som er installert i butikker i to organisasjoner eller mer, som ikke er sendt til godkjenning eller avviklet innen den påkrevde datoen, vil imidlertid få API-tilgangen trukket tilbake, og bli avinstallert fra alle forhandlerbutikker. Du vil bli varslet minst 60 dager før det gjøres endringer, og Shopify vil gi ytterligere brukerstøtte for å minske påvirkningen fra partnere og forhandlere.

Hva kan jeg gjøre for å sikre at det ikke forstyrrer forhandlere som har installert appen min?

Opprett en appoppføring og send den inn til godkjenning. Du kan sette den offentlige appens synlighet til oppført eller ikke oppført.

Må eksisterende forhandlere gjøre noe etter at appen min blir offentlig?

Nei, forhandlere trenger ikke å installere på nytt eller godta OAuth-tillatelsene på nytt etter at appen er gjennomgått og godkjent.

Hvordan påvirker denne endringen avpubliserte apper som utviklere bruker som et miljø for staging?

Upubliserte apper som brukes som testmiljøer, som ikke er installert i en aktiv butikk, må bygges på nytt om apputkast. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se beste praksis for testing av appen din.

Må appen min kunne oppdages i Shopify App Store?

Du kan når som helst velge at appen din ikke skal være oppført ved å endre appens synlighet i Shopify App Store .

Hvordan du kontrollerer tilgang til appen din, varierer basert på apptypen du velger. Du kan for eksempel sette synligheten til den offentlige appen som ikke oppført, slik at utvalgte forhandlere kan installere appen din uten at andre kan se den.

Kan jeg bruke min egen app?

Ja, så lenge dette startes før gjennomgangen vår. Hvis du vil ha mer informasjon om beste praksis, kan du se avskrive appene dine.

Instrumentbordet mitt viser at jeg har forhandlerinstallasjoner. Hvorfor er appen min avviklet?

Partnerinstrumentbordet inkluderer samarbeids- og testbutikker i antall forhandlerinstallasjoner. Dette er for øyeblikket til revidering, og vil bli løst i en fremtidig oppdatering. Apper som avvikles har null aktive forhandlerinstallasjoner.

Hvilke ressurser er tilgjengelige for apputviklere for å støtte denne overgangen?

Følgende ressurser kan hjelpe deg med gjøre en avpublisert app til publisert: