Julkaisemattomien sovellusten käytöstä poistamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset

Julkaisematon sovellus oli eräänlainen julkinen sovellus, jonka yksi tai useampi kauppias saattoi asentaa. Julkaisemattomilla sovelluksilla oli samat toiminnallisuudet kuin muillakin julkisilla sovelluksilla, mutta Shopify ei vaatinut sen tarkistamista ja hyväksymistä laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Julkaisemattomia sovelluksia ei ole voinut luoda 9.12.2019 jälkeen.

Miksi Shopify torjuu julkaisemattomia sovelluksia?

Kauppiaan luottamuksen ja turvallisuuden vuoksi edellytämme, että Shopify App Storen tarkistustiimi tarkistaa kaikki julkaisemattomat sovellukset ja että sovellukset päivitetään niin, että ne täyttävät joko julkisia tai mukautettuja sovelluksia koskevat vaatimukset. Julkisten sovellusten vaatimukset varmistavat, että Shopify-sovellukset tarjoavat parhaan käyttökokemuksen sovelluksen elinkaaren aikana, mukaan lukien brändäys, asennus, perehdytys, toiminnallisuus ja laatu.

Mitä toimenpiteitä on tähän mennessä toteutettu?

Julkaisemattomilta sovelluksilta, joita ei ole asennettu aktiivisiin kauppoihin, on peruutettu APIn käyttöoikeus. Jos haluat testata sovellustasi, voit luoda uuden sovelluksen testikaupassa testaamiseen. Testikauppojen sovellukset näkyvät kauppiasasennuksina Partner Dashboardissa. Pyrimme tekemään tästä merkinnästä selkeän.

Yhteen aktiiviseen kauppaan tai useampaan saman organisaation kauppaan asennettuja julkaisemattomia sovelluksia ei voi enää asentaa. Julkaisemattomat sovellukset, jotka on asennettu vähintään kahden organisaation aktiivisiin kauppoihin, on toimitettava tarkistettavaksi tai niiden tuki on lopetettava. Saat tiliisi liitetyssä yrityssähköpostissa sähköpostiviestin, jossa kerrotaan seuraavista vaiheista, mukaan lukien sovelluksesi tarkistettavaksi lähettämiselle annettu määräaika. Jos et tee mitään kyseiseen päivämäärään mennessä, saat 60 päivää etukäteen ilmoituksen, että sovelluksesi API-pääsy kumotaan ja että sovelluksesi poistetaan kaikista kauppapaikoista. Shopify tarjoaa lisätukea Partnereihin ja kauppiaisiin kohdistuvien vaikutusten minimoimiseksi.

Jos on mielestäsi tapahtunut virhe, tai jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ota yhteyttä Shopify-tukeen suoraan Shopify Partner dashboardin kautta.

Kuinka paljon aikaa minulla on, ennen kuin minun pitää lähettää sovellukseni tarkistettavaksi?

Sovellukset, jotka on asennettu vähintään kahden organisaation kauppoihin, on toimitettava tarkistettavaksi tai niiden tuki on lopetettava. Saat tiliisi liitetyssä yrityssähköpostissa sähköpostiviestin, jossa kerrotaan seuraavista vaiheista, mukaan lukien sovelluksesi tarkistettavaksi lähettämiselle asennettu määräaika. Jos et tee mitään kyseiseen päivämäärään mennessä, saat 60 päivää etukäteen ilmoituksen, että sovelluksesi API-pääsy kumotaan ja että sovelluksesi poistetaan kaikista kauppapaikoista. Shopify tarjoaa lisätukea Partnereihin ja kauppiaisiin kohdistuvien vaikutusten minimoimiseksi.

Vaikuttaako tämä kauppiaisiin, jotka ovat asentaneet nykyisen sovellukseni?

Tällä ei ole välitöntä vaikutusta kauppiaisiin, jotka ovat asentaneet sovelluksesi. Huomioi kuitenkin, että niissä tapauksissa, joissa sovellus on asennettu vähintään kahden organisaation kauppoihin, ja joita ei ole lähetetty tarkistettavaksi tai poistettu käytöstä vaadittuun päivään mennessä, sovellusten API-pääsyjä aletaan kumota, ja sovellukset poistetaan kaikista kauppapaikoista. Sinulle ilmoitetaan vähintään 60 päivää ennen muutosten toteutusta, ja Shopify antaa lisätukea yhteistyökumppanin ja kauppiaan vaikutusten minimointiin.

Mitä voin tehdä varmistaakseni, että sovellukseni asentaneille kauppiaille ei aiheudu tästä häiriötä?

Luo sovelluslistaus ja lähetä sovelluksesi tarkistettavaksi. Voit määrittää julkisen sovelluksesi näkyvyyden luetelluksi tai luettelemattomaksi.

Täytyykö olemassa olevien kauppiaiden tehdä mitään sen jälkeen, kun sovelluksestani tulee julkinen?

Ei tarvitse. Kauppiaiden ei tarvitse asentaa tai uudelleen hyväksyä OAuth-käyttöoikeuksia sen jälkeen, kun sovelluksesi on arvosteltu ja hyväksytty.

Miten tämä muutos vaikuttaa julkaisemattomiin sovelluksiin, joita kehittäjät käyttävät harjoitusympäristönä?

Julkaisemattomat sovellukset, joita käytetään harjoitusympäristöinä, ja joita ei ole asennettu aktiivisiin kauppoihin, on kehitettävä uudelleen luonnossovelluksina. Saat lisätietoja tutustumalla sovelluksesi testaamisen parhaisiin käytäntöihin.

Täytyykö sovellukseni olla löydettävissä Shopify App Storesta?

Voit halutessasi poistaa sovelluksesi listaltamuuttamalla sovelluksesi näkyvyyttä Shopify App Storessa milloin tahansa.

Sovellukseen pääsyn valvominen vaihtelee valitsemasi sovellustyypin mukaan. Voit esimerkiksi määrittää julkisen sovelluksesi näkyvyyden luetteloimattomaksi, jolloin kauppiaat voivat asentaa sovelluksesi ilman, että muut löytävät sen.

Voinko poistaa oman sovellukseni käytöstä?

Kyllä, kunhan tämä prosessi on aloitettu ennen tarkistustamme. Lisätietoja parhaista käytännöistä löydät kohdasta sovelluksen käytöstä poisto.

Dashboardissa näyttää siltä, että kauppiaat ovat asentaneet sovellukseni. Miksi sovellukseni tuki lakkautettiin?

Partner Dashboardissa näkyvät kumppani- ja testikauppojen asennusten määrä kauppiaiden kaupoissa. Ongelmaan tarkistetaan parhaillaan, ja se korjataan tulevassa päivityksessä. Tuki lakkautettiin niiden sovellusten osalta, joilla ei ollut yhtään asennusta kauppiaiden kaupoissa.

Mitä resursseja sovelluskehittäjillä on tämän muutoksen tueksi?

Seuraavat resurssit voivat auttaa sinua muuttamaan julkaisemattoman sovelluksen julkiseksi: