Shopifyn arvostelukäytännöt

Kun Shopify-kauppiaat käyttävät sovelluksia ja teemoja tai palkkaavat Shopify Partner -kumppaneita Shopify-ekosysteemistä, he uskovat kumppaneille tehtäviä, jotka auttavat näitä kauppiaita liiketoiminnan hoitamisessa. Arvostelujen avulla kauppiaat pystyvät arvioimaan, sopivatko heidän harkitsemansa sovellukset, teemat tai palvelut heidän omaan liiketoimintaansa. Arvosteluista Shopify Partner -yhteisö saa myös arvokasta palautetta.

Varmistaaksemme, että Shopify Partner Directoryssa, Shopify App Storessa ja Shopify Theme Storessa olevat arvostelut pysyvät puolueettomina, hyödyllisinä ja luotettavina, olemme kehittäneet tiettyjä yhteistyökumppaniohjelmasopimuksessa kuvattuja ehtoja. Jos käyttöehtoja ei noudateta, Shopify voi ryhtyä toimenpiteisiin, mukaan lukien käyttöehtoja loukkaavien arvostelujen poistamisen. Shopify voi ryhtyä lisätoimenpiteisiin riippuen toistuvien rikkomusten vakavuudesta ja lukumäärästä.

Jos huomaat väärennetyn, tiettyyn tarkoitukseen ohjaavan tai vaatimustenvastaisen arvostelun, ilmoita rikkomuksesta.

Shopifyn arvostelukäytännöt

Shopify Partner Directoryssa, Shopify App Storessa ja Shopify Theme Storessa olevat arvostelut on tarkoitettu olemaan puolueettomia, hyödyllisiä ja luotettavia.

Arvostelujen luotettavuuden takaamiseksi :Shopify estää tai poistaa arvostelut, jotka ovat sen käytäntöjen vastaisia, mukaan lukien arvostelut:

• jotka ovat väärennettyjä tai harhaanjohtavia,
  • joita käytetään sopimattomalla tavalla kaupallisen voiton tavoitteluun,
  • jotka on julkaistu vastineeksi saaduista taloudellisista tai muista eduista,
  • jotka on julkaistu useita kertoja samalta tai useammalta kuin yhdeltä tililtä,
  • jotka antavat harhaanjohtavaa tietoa arvostelijan henkilöllisyydestä tai yhteydestä arvosteltavaan sovellukseen,
  • jossa on kiellettyä tai laitonta sisältöä tai linkkejä tällaiseen sisältöön.

Lue lisää sovellusarvostelujen hallinnoinnista.

Vaatimustenvastaisten arvostelujen tunnistaminen

Shopify käyttää useita eri menetelmiä ja lähteitä tunnistaakseen vaatimustenvastaiset arvostelut, mukaan lukien algoritmeja, manuaalisia hakuja sekä yhteisön lähettämiä rikkomuksista raportoivia Shopifyn omia lomakkeita.

Miksi Shopify viivästyttää arvostelujen julkaisemista?

Arvostelun lähetyksen ja soveltuvalla listaussivulla näkymisen välillä on lyhyt viive. Tämän viive auttaa Shopifyta tunnistamaan ja estämään kaikki vaatimustenvastaiset arvostelut.

Arvostelukäytäntöjen rikkomukset

Jos Shopify Partner -kumppani tekee jotain, joka rikkoo Shopifyn arvostelukäytäntöjä, Shopify pidättää itselleen oikeuden ryhtyä tiettyihin toimenpiteisiin, mukaan lukien seuraavat:

• Poista vaatimustenvastaisia arvosteluja.
  • Vaatimustenvastaisten arvostelujen muokkaaminen (Shopify ei koskaan muokkaa arvostelua, jos muokkaus muuttaisi viestin yleistä luonnetta, ja Shopify poistaa vain henkilökohtaisia tunnistetietoja [PII] tai muuta tietoa, mikä on vastoin sallittua käyttöä koskevia ehtojamme [AUP]).
  • Sovelluksen tai teeman sijoituksen alentaminen Shopify App tai Theme Storessa.
  • Sovelluksen, teeman tai Shopify Partner Directory -listauksen poistaminen mainospinnoilta.
  • peruuttaa sovelluksen tai teeman julkaisemisen Shopify App Storesta tai Theme Storesta
  • Profiilin poistaminen Shopify Partner Directorysta.

Aina kun mahdollista Shopify antaa Shopify Partner -kumppaneille mahdollisuuden korjata ongelmat. Jos kuitenkin on kyse vakavista rikkomuksista, joista on konkreettisia todisteita, ongelmanratkaisu ei välttämättä ole mahdollinen, ja Shopifyn yhteistyökumppanin hallinnointitiimi saattaa lopettaa Shopify Partner -tilin. Lisätietoja Shopifyn yhteistyökumppaniohjelman käytäntöjen toimeenpanosta.

Mistä Partner tietää, onko jokin arvostelu poistettu?

Kun arvostelu on merkitty, Shopify Partner -kumppanit saavat asiasta kertailmoituksen. Tulevat arvostelut, joiden on todettu olevan vaatimustenvastaisia, voidaan poistaa ilman ennakkoilmoitusta. Shopifyn tunnistamisalgoritmin turvallisuuden ylläpitämiseksi Shopify ei anna tietoja siitä, mitkä arvostelut se on poistanut tai kerro menetelmistä, joilla se tunnistaa vaatimustenvastaiset arvostelut. Arvostamme Shopify Partner -kumppaneidemme kärsivällisyyttä ja yhteistyötä yrittäessämme yritämme ylläpitää läpinäkyvyyden ja Shopify-kauppiaiden yksityisyyden välistä oikeaa tasapainoa, sekä Shopify App - ja Theme Stores -kauppojen sekä Shopify Partner Directoryn luotettavuutta.

Shopify ottaa sinuun yhteyttä Shopify Partner -tiliisi liitetyn yrityssähköpostin sekä enintään kolmen viimeksi sisään kirjautuneen omistajan perusteella. Varmista, että Shopify Partner -tilisi yrityssähköposti ja kaikki omistajasähköpostit ovat ajan tasalla.

Minkälaisia arvosteluja Shopify tutkii?

Shopify tarkistaa kaikkien sovellusten, teemojen ja Partner Directory -listausarvostelujen vaatimustenmukaisuuden tähtiluokituksesta tai arvostelun jättämisajankohdasta riippumatta.

Mitä teen, jos jokin arvosteluistani on mielestäni poistettu virheellisesti?

Jos arvostelu on mielestäsi poistettu virheellisesti, vastaa suoraan poistosta ilmoittamisen sähköpostiin. Kerro yksityiskohtaisesti, miksi arvostelun julkaiseminen pitäisi sallia, ja lähetä perusteluasi täydentäviä todisteita tai asiakirjoja.

Jos Shopify arvioi virheen valituksen aiheelliseksi, Partner Governance ‑tiimi vastaa sähköpostiin ja kertoo seuraavista vaiheista. Partner Governance ‑tiimi vastaa vain sellaisiin sähköposteihin, joissa on todisteita virheestä. Tälle prosessille ei ole asetettu aikataulua.

Miten voin ilmoittaa epäilyttävästä arvostelusta?

Jos huomaat väärennetyn, tiettyyn tarkoitukseen ohjaavan tai vaatimustenvastaisen arvostelun, ilmoita rikkomuksesta. Kiitos, että autat meitä pitämään ekosysteemimme tason maailmanluokassa!