Politikker for Shopify-anmeldelser

Når Shopify-shoppartnere bruger apps og temaer eller ansætter partnere fra Shopifys økosystem, tildeler de disse partnere kritiske opgaver, der hjælper dem med at drive deres virksomheder. Anmeldelser giver shopejere mulighed for at vurdere, om de apps, temaer eller tjenester, de overvejer, er de rigtige for deres virksomhed. Anmeldelser giver også værdifuld feedback til vores partnerfællesskab.

Vi har udviklet visse vilkår, som er beskrevet i Aftalen for Partnerprogrammet, for at sikre, at anmeldelser i Shopify Partner Directory, Shopify App Store og Shopifys temabutik forbliver anonyme, nyttige og troværdige. Hvis du ikke følger disse vilkår og betingelser, kan Shopify træffe foranstaltninger, herunder fjernelse af én eller flere anmeldelser. Yderligere handlinger kan gøres afhængigt af, hvor alvorlig og antallet af overtrædelser af tilsidesættelser af tilsidesættelser er.

Hvis du ser en falsk, motiveret eller ikke-kompatibel anmeldelse, kan du rapportere en overtrædelse.

Politikker for Shopify-anmeldelser

Anmeldelser i Shopify Partner Directory, Shopify App Store og Shopifys temabutik er beregnet til at være nyttige og troværdige.

Shopify vil blokere eller fjerne anmeldelser, der er i strid med vores politikker, herunder anmeldelser, der er:

• Falske eller misvisende
  • Bruges forkert med kommerciel vinding som formål
  • Opslået til gengæld for finansielle eller andre indtjeninger
  • Opslået flere gange fra den samme konto eller mere end én konto
  • Vildledende med henblik på anmelderens identitet eller tilknytning til den app, der gennemgås
  • Indhold, der indeholder eller linker til forbudt eller ulovligt indhold

Få mere at vide om administration af appanmeldelser.

Identifikation af anmeldelser, der ikke overholder kravene

Shopify bruger flere metoder og kilder til at registrere anmeldelser, der ikke overholder kravene, herunder algoritmer, manuelle søgninger og indsendelser fra fællesskabet af vores overtrædelsesformular.

Hvorfor forsinker Shopify opslag med anmeldelser?

Der vil være en kort forsinkelse fra det tidspunkt, hvor en anmeldelse indsendes, til den vises på siden med relevante opslag. Denne forsinkelse giver Shopify mulighed for at registrere og blokere eventuelle anmeldelser, der ikke overholder kravene.

Gennemgå overtrædelser af politikker

Hvis en Partner opfører sig i en adfærd, der overtræder vores politikker for anmeldelser, forbeholder Shopify sig retten til at foretage sig visse nødvendige handlinger, herunder følgende:

• Fjern anmeldelser, der ikke overholder kravene.
  • Rediger anmeldelser, der ikke overholder kravene (Shopify vil aldrig redigere en anmeldelse, hvis den ændrer den overordnede besked, og vil kun fjerne Personlige identificerbare oplysninger [PII] eller noget, der strider mod vores Politik for acceptabel brug [AUP]).
  • Sænk en app eller et temas placering i Shopifys App Store eller temabutik.
  • Fjern et opslag i en app, et tema eller et Partnerregister fra kampagneflader.
  • Fjern udgivelsen af en app eller et tema i Shopify App Store eller temabutik.
  • Fjern en profil fra Shopify Partner Directory.

Når det er muligt, giver Shopify partnere mulighed for at løse problemet. I tilfælde af alvorlig overtrædelse med konkret bevisførelse er det muligvis ikke muligt at finde en løsning, og Shopifys PartnerOverensstemmelse-team kan beslutte at bringe din partnerkonto til ophør. Få mere at vide om Shopifys håndhævelse af politikker for Partnerprogrammet.

Hvordan kan jeg som partner vide, når en anmeldelse er blevet fjernet?

Partnere modtager en engangsmeddelelse, når en anmeldelse markeres. Fremtidige anmeldelser, der identificeres som ikke-overholdelse, kan blive fjernet uden varsel. Shopify deler ikke specifikke oplysninger om, hvilke anmeldelser der blev fjernet eller hvilke metoder der bruges til at identificere anmeldelser, der ikke overholder kravene, for at beskytte sikkerheden i vores genkendelsesalgoritme. Vi værdsætter vores partneres loyalitet og loyalitet, når vi arbejder på at opretholde en passende balance mellem gennemsigtighed og beskyttelse af Shopify-shop shopernes privatliv samt integriteten af Shopify-appen og temabutikkerne og Shopifys partnerregister.

Shopify kontakter dig via den virksomhedsmail, der er knyttet til din partnerkonto, sammen med op til tre ejere baseret på , hvem der senest har logget ind. Sørg for, at din partnerkontos virksomheds-e-mail og alle ejerens mailadresser er opdaterede.

Hvilke typer anmeldelser vil Shopify undersøge?

Shopify kontrollerer, om alle anmeldelser af overholdelse af regler for apps, temaer og Partnerregister er gældende, uanset stjernebedømmelse eller hvornår anmeldelsen blev efterladt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mener, at en af mine anmeldelser er blevet fjernet ved en fejl?

Hvis du mener, at en anmeldelse ved en fejl er blevet fjernet, skal du besvare e-mailen med meddelelsen om fjernelse direkte. Angiv en detaljeret beskrivelse af, hvorfor anmeldelsen skal have tilladelse til at være opslået, sammen med eventuelle understøttende beviser eller dokumentation.

Hvis Shopify afgør, at der er begået en fejl, vil en person fra vores Partner Governance-team svare med de følgende trin. Partner Governance besvarer kun e-mails, der beviser, at der er begået en fejl. Der er ingen angivet tidsramme for, hvor lang tid denne proces kan tage.

Hvordan kan jeg rapportere en mistænkelig anmeldelse?

Hvis du mener, at en anmeldelse er falsk, tilskyndet eller ikke overholder kravene, skal du rapportere en overtrædelse. Tak, fordi du hjælper os med at bevare vores økosystem i verdensklasse!