Ofte stillede spørgsmål om Shopify-partnerprogrammet

Her er nogle af de mest stillede spørgsmål om Shopifys partnerprogram.

På denne side

Hvordan fungerer Shopify-partnerprogrammet?

Shopify-partnerprogrammet giver dig flere måder at få indtægt på. Du kan f.eks. generere indtægter ved at gøre følgende: * Henvis kunder til Shopify-partnerprogrammet ved hjælp af udviklingsbutikker, og modtag en løbende kommission. * Skriv og udgiv Shopify-apps eller Shopify-temaer. * Sælg dine apps eller temaer på abonnementsbasis eller for et engangsgebyr.

Få flere oplysninger under Indtægter som Shopify-partner.

Hvordan bliver jeg Shopify-partner?

Du skal bare tilmelde dig en Shopify-partnerkonto. Når du er partner, kan du indsende apps til Shopify App Store og temaer til Shopifys temabutik og også begynde at henvise kunder til at tilmelde sig Shopify-butikker i forbindelse med din partnerkonto. Du kan tjene en del af den indtægt, som Shopify får for hver ny kunde fra den dag, vedkommende tilmelder sig en Shopify-butik. Shopify betaler dig regelmæssigt for disse henvisninger, hvis du opnår minimumssaldoen i hver udbetalingsperiode.

Hvordan bliver jeg betalt?

Indtægter akkumuleres og udbetales i henhold til følgende skema:

• Alle indtægter, der er optjent fra og med den 1. og til og med den 15. i måneden, udbetales fem arbejdsdage efter den 15. i måneden.
  • Alle indtægter, der er optjent fra og med den 16. og til og med den sidste dag i måneden, udbetales fem arbejdsdage efter den sidste dag i måneden.

Betalinger, som du har tjent, leveres til dig i USD. Alle udestående beløb udbetales til dig to gange månedligt, så længe din saldo for aktivitetstypen er over 25 USD. Hvis din saldo er under 25 USD, vil den blive tilbageholdt indtil den næste udbetalingsperiode. Hvis du beslutter dig for at lukke din partnerkonto, og din saldo er under 25 USD på det tidspunkt, hvor kontoen lukkes, udbetales saldoen ikke.

Indtægter fra salg og henvisningsaktiviteter beregnes separat. Dette betyder, at hvis du opfylder grænsen for indtægter fra henvisninger, men ikke fra salg, udbetales indtægterne fra henvisningerne, mens indtægterne fra salg indsamles,indtil du opfylder indtægtsgrænsen.

Hvordan overdrager jeg en udviklingsbutik til en kunde?

Følg denne vejledning om overlevering af udviklingsbutikker til kunder.

Hvorfor kan jeg ikke installere en app i en udviklingsbutik?

Du kan installere gratis apps i udviklingsbutikken. Din udviklingsbutik skal være tilmeldt et abonnement og have et kreditkort knyttet til kontoen, hvis du vil installere en betalt app.

Hvordan kan jeg arbejde på en aktiv butik uden at påvirke den?

Valgmulighed 1: Arbejd med en udviklingsbutik

Download temaet fra siden Temaer i den aktive butik, og upload det derefter til din eksisterende udviklingsbutik. Nu kan du arbejde på en kopi af temaet for den aktive butik i et udviklingsmiljø.

Download temaet fra din udviklingsbutik, når du er klar til at lancere det, og upload det derefter til den aktive butik som det primære tema.

Mulighed 2: Shopify Theme Kit

Du kan bruge Shopify Theme Kit til at redigere temaet i en butik med en lokal teksteditor efter eget valg. Når du er færdig med dine ændringer lokalt, kan du derefter sende dem videre til din butik.

Shopify understøtter flere temaer, så du kan lave en kopi af dit tema på siden Temaer i din Shopify-administrator og redigere det pågældende ikke-udgivne tema.

Hvad er den bedste fremgangsmåde, når du har oprettet en butik for en kunde ved hjælp af tredjepartstemaer?

Hvis du har udviklet en butik for en kunde, og butikken indeholder et tredjepartstema, skal du overføre temaet til kunden. Den bedste måde at gøre det på afhænger af, om der stadig er behov for kodetilpasning af temaet, når du overfører udviklingsbutikken til din kunde:

• Hvis der stadig er behov for kodetilpasning af temaet, skal du købe temaet på kundens vegne, fakturere kunden udgiften til temaet og overdrage udviklingsbutikken på en sådan måde, at dit kreditkort fjernes fra kontoen.

• Hvis der ikke er behov for kodetilpasning af temaet, skal du lade temaet fortsætte i en gratis prøveperiode. Din kunde skal ikke betale for teamet, før han eller hun vil udgive det (eller hvis temaets kode skal tilpasses). Dette kan ske, efter du har overført udviklingsbutikken.

Hvornår skal kunden begynde at betale for temaet, hvis der bruges en gratis prøveperiode på det? Skal det ske, når butikken overdrages?

Shopejeren betaler for temaet, når han eller hun vil udgive temaet eller redigere koden. Dette kan ske, efter du har overdraget udviklingsbutikken.

Hvordan virker appfakturering?

Appfakturering forklares i sin helhed i dokumentationen til Appfakturering.

Får jeg betaling for det opgraderede abonnement, hvis en kunde tilmelder sig en prøveperiode og vælger at opgradere det?

Ja. Abonnementsændringen afspejles i dit partnerkontrolpanel. Du kan få mere at vide om Plus-opgraderinger under Indtægter som Shopify-partner.

Hvilke oplysninger kan jeg spore for mine affiliate-kunder?

Du kan spore, hvem dine affiliate-kunder er, den samlede indtægt alle dine affiliate-kunder har genereret i den pågældende lønperiode og den samlede indtægt fra alle dine affiliate-kunder til dags dato.

Hvorfor kan jeg ikke se indtægten fra hver enkelt kunde?

Vi stiller ikke denne statistik til rådighed, da det vil krænke kundens ret til privatlivets fred.

Får jeg værktøjer, der kan hjælpe mig med at promovere Shopify over for mine kunder?

Ja. Besøg afsnittet Kunderessourcer på vores website. Her kan du finde brochurer, foldere og oplysninger, du kan dele med potentielle og nuværende kunder. Vi har også nogle kreative Shopify-bannere og -logoer, du kan bruge, samt forslag til, hvordan du kan brande dig selv som Shopify-partner. Vi sender et månedligt nyhedsbrev med nyt om Shopify, tips til, hvordan du promoverer Shopify og andre vigtige oplysninger. Kontakt partnersupporten (/questions/partners), hvis du mener, at der er noget specifikt, vi kan hjælpe dig med for at fremme dit salg.

Er der et loft over, hvor meget jeg kan tjene?

Nej. Du kan have så mange kunder og tjene så meget, som du overhovedet kan. Vi ser sådan på det: Hvis du tjener, så tjener vi også.

Hvor meget tjener jeg?

Du kan finde svar på alt, hvad du har brug for at vide om at tjene penge som Shopify-partner i Indtægter som Shopify-partner.

Anvender Shopify skat på partnerindtægter?

I visse tilfælde kan Shopify opkræve skatter fra dig på sine gebyrer eller udbetale skatter til dig på dine henvisningskommissioner. Disse skatter varierer efter din lokation, typen af partneraktivitet samt de skatteoplysninger, du angiver i indstillingerne på din Partnerkonto. Du kan være ansvarlig for at overføre betaling for disse skatter til de relevante offentlige myndigheder. Find flere oplysninger under Indtægter som Shopify-partner.

Kan jeg føje kunder til mine henvisninger, hvis jeg henviser dem til Shopify, før jeg tilmelder mig som partner?

Nej. Du kan ikke føje kunders konti til dine Henvisninger, hvis du henviser dem, før du tilmelder dig som partner.

Kan jeg få indtægter i min egen butik?

Desværre ikke. Optjening af partnerindtægter i en butik, der drives helt eller delvist af dig selv, er svindel og grundlag for udelukkelse fra partnerprogrammet.

Kan jeg reklamere for mine tjenester via en udviklingsbutik?

Ja. Du kan ikke behandle betalinger via en personlig udviklingsbutik, men du er velkommen til at bruge udviklingsbutikken som et offentligt tilgængeligt website, hvor du reklamerer for dine tjenester og viser dit arbejde frem.

Jeg ved, at de shopejere, som jeg henviste, har solgt noget i de seneste uger. Hvorfor ser det ikke ud til, at min indtægt stiger i overensstemmelse med salget?

Som Shopify-partner kan du optjene en kommission, som baseres på shopejerens abonnementsgebyr. Du vil fortsætte med at optjene denne kommission, så længe shopmanden er Shopify-kunde.

Vi beregner din kommission ud fra de fakturaer, shopejeren har betalt. Når shopejeren har modtaget fakturaen fra Shopify og betalt den, begynder din indtægt at akkumuleres.

Hvad sker der, hvis jeg vil bestride et indtægtsbeløb, jeg har modtaget betaling for? Det ser ud til, beløbet burde være højere/lavere.

Kontakt partnersupporten, hvis du vil bestride en betaling, og angiv de fulde oplysninger om problemet. Vi gennemgår din besked og gør alt, hvad vi kan, for at løse problemet.

Kommer der nye funktioner i partnersystemet?

Ja. Vi udvikler løbende alle mulige slags nyttige funktioner til partnerprogrammet, nøjagtig som vi gør med Shopify. Vi holder dig normalt opdateret om disse opgraderinger, lige før de lanceres. Konktat partnersupporten, hvis der er en funktionalitet eller funktion, du gerne vil have føjet til Shopify-partnerprogrammet.

Hvad er servicevilkårene?

Du kan finde servicevilkårene her.

Hvordan annullerer jeg programmet, efter jeg har tilmeldt mig?

Kontakt partnersupporten.

Hvordan kontakter jeg partnersupporten?

Du kan kontakte partnersupporten via Shopify Hjælp. Partnersupport kan hjælpe dig med at finde rundt i vores partnerprogrammer og dit partnerkontrolpanel samt skabe vækst i din Partner-virksomhed.

Findes partnerkontrolpanelet på flere sprog?

Ja. Se Vælg dit foretrukne sprog, hvis du vil have mere at vide om, hvordan du vælger det sprog, du vil bruge.

Bemærk: Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål? Kontakt os.