Ofte stillede spørgsmål om Shopify-partnere

Her er nogle af de mest stillede spørgsmål om Shopify-partnerprogrammet. Læs videre for at se, om dit spørgsmål er besvaret her.

Hvordan fungerer Shopify-partnerprogrammet?

Shopify-partnerprogrammet giver dig mulighed for at generere en indtægt på flere måder. Én af dem er at henvise kunder til os ved hjælp af udviklingsbutikker og få en indtægtsandel. En anden er at bruge dit affiliate-link til at optjene en belønning for hver Shopify-shopejer, der tilmelder sig via dit affiliate-link. Du kan skrive og udgive Shopify-apps eller Shopify-temaer. Du kan også sælge dine apps eller temaer på abonnementsbasis eller for et engangsbeløb. Se Shopify-partneres indtægtsandel for at få mere at vide.

Hvordan bliver jeg Shopify-partner?

Du skal blot tilmelde dig en Shopify-partnerkonto. Når du er blevet partner, kan du sende apps til Shopify App Store og også begynde at tilmelde kunder under din egen konto. Du tjener en del af indtægten, som Shopify tjener på hver kunde, fra den dag du tilmelder dem. Du modtager regelmæssige betalinger fra Shopify via PayPal, så snart du har opnået minimumssaldoen.

Hvordan bliver jeg betalt?

Kreditter til partnerkonti akkumuleres og udbetales i henhold til følgende skema:

• Alle kreditter, der er optjent mellem den 1. og 15. i måneden, udbetales fem arbejdsdage efter den 15. i måneden.
  • Alle kreditter, der er optjent mellem den 16. til og med den sidste dag i måneden, udbetales fem arbejdsdag efter den sidste dag i måneden.

Betalingen sker i USD via PayPal. Dine udestående beløb udbetales to gange om måneden, så længe din saldo er 25 USD. Beløbene tilbageholdes til næste udbetalingsperiode, hvis din saldo er under 25 USD. Hvis du beslutter dig for at lukke din partnerkonto, og din saldo er under 25 USD, udbetales beløbet ikke.

Hvordan overdrager jeg en udviklingsbutik til en kunde?

Følg denne vejledning for at Aflevering af udviklingsbutikker til kunder.

Hvorfor kan jeg ikke installere en app i en udviklingsbutik?

Du kan installere gratis apps i udviklingsbutikken. Din udviklingsbutik skal være tilmeldt et abonnement og have et kreditkort knyttet til kontoen, hvis du vil installere en betalt app.

Hvordan kan jeg arbejde på en aktiv butik uden at påvirke den?

Valgmulighed 1: Arbejd med en udviklingsbutik

Download temaet fra siden Temaer i den aktive butik, og upload det derefter til din eksisterende udviklingsbutik. Nu kan du arbejde på en kopi af temaet for den aktive butik i et udviklingsmiljø.

Download temaet fra din udviklingsbutik, når du er klar til at lancere det, og upload det derefter til den aktive butik som det primære tema.

Mulighed 2: Shopify Theme Kit

Du kan bruge Shopify Theme Kit til at redigere temaet i en butik med en lokal teksteditor efter eget valg. Når du er færdig med dine ændringer lokalt, kan du derefter sende dem videre til din butik.

Shopify understøtter flere temaer. Det betyder, at du kan lave en kopi af dit tema på siden Temaer i din Shopify-administrator og redigere det ikke-udgivne tema.

Hvad er den bedste fremgangsmåde, når du har oprettet en butik for en kunde ved hjælp af tredjepartstemaer?

Hvis du har udviklet en butik for en kunde, og butikken indeholder et tredjepartstema, skal du overføre temaet til kunden. Den bedste måde at gøre det på afhænger af, om der stadig er behov for kodetilpasning af temaet, når du overfører udviklingsbutikken til din kunde:

• Hvis der stadig er behov for kodetilpasning af temaet, skal du købe temaet på kundens vegne, fakturere kunden udgiften til temaet og overdrage udviklingsbutikken på en sådan måde, at dit kreditkort fjernes fra kontoen.

• Hvis der ikke er behov for kodetilpasning af temaet, skal du lade temaet fortsætte i en gratis prøveperiode. Din kunde skal ikke betale for teamet, før han eller hun vil udgive det (eller hvis temaets kode skal tilpasses). Dette kan ske, efter du har overført udviklingsbutikken.

Hvornår skal kunden begynde at betale for temaet, hvis der bruges en gratis prøveversion af det? Skal det ske, når butikken overdrages?

Shopejeren betaler for temaet, når han eller hun vil udgive temaet eller redigere koden. Dette kan ske, efter du har overdraget udviklingsbutikken.

Et affiliate-link er en unik webadresse, du kan give til dine kunder. Alle kunder modtager sit eget, unikke affiliate-link. Du skal logge ind på dit partnerkontrolpanel og åbne en udviklingsbutik eller give kunden dit affiliate-link, når det er tid til at oprette kundens butik. Dette knytter kundens butik til din Shopify-partnerkonto og giver dig mulighed for at spore affiliate-indtægter.

Du skal oprette en udviklingsbutik, hvis du vil modtage månedlige, gentagne indtægtsandele for dine henviste shopejere. Du modtager en belønning i stedet, hvis shopejerne tilmelder sig via dit affiliate-link. Se Shopify-partneres indtægtsandel.

Hvordan virker appfakturering?

Appfakturering forklares i sin helhed i dokumentationen til Appfakturering .

Jeg bor ikke i Canada. Kan jeg stadig deltage?

Ja. Du skal bare have en gyldig PayPal-konto, så vi kan betale dig. Vi udbetaler i USD.

Får jeg betaling for det opgraderede abonnement, hvis en kunde tilmelder sig en prøveperiode og vælger at opgradere det?

Ja. Abonnementsændringen afspejles i dit partnerkontrolpanel.

Hvilke oplysninger kan jeg spore for mine affiliate-kunder?

Du kan spore, hvem dine affiliate-kunder er, den samlede indtægt alle dine affiliate-kunder har genereret i den pågældende lønperiode og den samlede indtægt fra alle dine affiliate-kunder til dags dato.

Hvorfor kan jeg ikke se indtægten fra hver enkelt kunde?

Vi stiller ikke denne statistik til rådighed, da det vil krænke kundens ret til privatlivets fred.

Får jeg værktøjer, der kan hjælpe mig med at promovere Shopify over for mine kunder?

Ja. Besøg afsnittet Kunderessourcer på vores website. Her kan du finde brochurer, foldere og oplysninger, du kan dele med potentielle og nuværende kunder. Vi har også nogle kreative Shopify-bannere og -logoer, du kan bruge, samt forslag til, hvordan du kan brande dig selv som Shopify-partner. Vi sender et månedligt nyhedsbrev med nyt om Shopify, tips til, hvordan du promoverer Shopify og andre vigtige oplysninger. Kontakt vores Priority Partner-support døgnet rundt, hvis du mener, at der er noget specifikt, vi kan give dig, som kan hjælpe med dit salg. Det kan gøres på 1-866-752-0324, via e-mail eller via livechatten i dit partnerkontrolpanel.

Er der et loft over, hvor meget jeg kan tjene?

Nej. Du kan have så mange kunder og tjene så meget, som du overhovedet kan. Vi ser sådan på det: Hvis du tjener, så tjener vi også.

Hvad er inkluderet i indtægtsandelen?

Du kan finde alt, hvad du har brug for at vide om indtægtsdeling i vores Vejledning Kom godt i gang.

Kan jeg føje kunder til mine henvisninger, hvis jeg henviser dem til Shopify, før jeg tilmelder mig som partner?

Nej. Du kan ikke føje kunders konti til dine Henvisninger, hvis du henviser dem, før du tilmelder dig som partner.

Kan jeg optjene indtægter i min egen butik?

Desværre ikke. Optjening af partnerindtægter i en butik, der drives helt eller delvist af dig selv, er svindel og grundlag for udelukkelse fra partnerprogrammet.

Kan jeg reklamere for mine tjenester via en udviklingsbutik?

Ja. Du kan ikke behandle betalinger via en personlig udviklingsbutik, men du er velkommen til at bruge udviklingsbutikken som et offentligt tilgængeligt website, hvor du reklamerer for dine tjenester og viser dit arbejde frem.

Jeg ved, mine affiliate-kunders butikker har solgt noget i løbet af de seneste uger. Hvorfor ser det ikke ud til, at min indtægt stiger i overensstemmelse med salget?

Du optjener en indtægtsandel af din kundes månedlige faktura fra Shopify som Shopify-partner. Dette gælder så længe din kunde er kunde hos Shopify, og så længe du forbliver aktiv Shopify-partner.

Vi beregner din indtægtsandel ud fra de fakturaer, kunden har betalt. Du kan se, at din indtægt akkumuleres, når fakturaen sendes til kunden fra Shopify, og når kunden har betalt den.

Hvad sker der, hvis jeg vil bestride et indtægtsbeløb, jeg har modtaget betaling for? Det ser ud til, beløbet burde være højere/lavere.

Kontakt vores partnersupport, hvis du vil bestride en betaling, og oplys de fulde oplysninger om problemet. Vi gennemgår din meddelelse og gør alt, hvad vi kan, for at løse problemet.

Kommer der nye funktioner i partnersystemet?

Ja. Vi udvikler løbende alle mulige slags nyttige funktioner til partnerprogrammet, nøjagtig som vi gør med Shopify. Vi holder dig opdateret om disse opgraderinger, lige før de lanceres. Kontakt partnersupporten, hvis der er en funktionalitet eller funktion, du gerne vil have føjet til Shopify-partnerprogrammet.

Hvad er servicevilkårene?

Du kan finde servicevilkårene her.

Hvordan annullerer jeg programmet, efter jeg har tilmeldt mig?

Kontakt vores partnersupport.

Hvordan kontakter jeg supporten for Priority Partnere?

Du kan kontakte dem døgnet via telefon på 1-866-752-0324, via e-mail eller via livechatten i dit partnerkontrolpanel.

Findes partnerkontrolpanelet på flere sprog?

Ja. Se Vælg dit foretrukne sprog for at få mere at vide om, hvordan du vælger det sprog, du vil bruge.