Ofte stillede spørgsmål om opdateringer af vores Aftale for Partnerprogrammet samt licens og servicevilkår til API

Den 9. juli 2024 annoncerede Shopify opdateringer til vores Aftale for Partnerprogrammet samt licens og servicevilkår til API. Disse opdateringer, som træder i kraft den 9. august 2024, indeholder termer, der har til formål at understøtte væksten hos Shopify-partnere og shopejere og samtidig opretholde sikkerheden og integriteten på vores platform. Følgende er de vigtigste opdateringer af vores partnerskabspolitikker, som træder i kraft den 9. august 2024:

• Sanktionen for henvisningsinaktivitet fjernes, hvilket gør det muligt for partnere at beholde berettigelsen til indtægtsdeling uden at skulle gennemføre en indtægtsgenererende aktivitet inden for en 12-måneders periode.
  • Fra og med den 1. januar 2025 vil udviklere blive underlagt nye krav til, hvordan deres aftaler skal give shopejere mulighed for at samarbejde frit med tredjeparter og konkurrere på markedet.
  • Blockchain-apps skal følge Shopifys standardprocesser for indsendelse af apps og support.
  • Partnere må ikke blokere anmeldelser som er foretaget i god tro af Shopify-shopejere.
  • Opdateringer af vilkår for Shopify Partner Directory implementeres, og alle omtaler af det udgåede Shopify Experts Marketplace og Experts Directory vil blive fjernet.

Få mere at vide om disse ændringer i den mail, der er sendt til din virksomheds mailadresse.

På denne side kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med disse ændringer samt deres betydning for partnere.

Indtjeninger for henvisninger fra udviklingsbutikker

Hvornår fjernede Shopify sanktionen for inaktivitet?

Fra den 28. september 2023 har Shopify fjernet inaktivitetssanktionen for partnere, så de kan fokusere på langsigtet udvikling uden at være nødt til at deltage i yderligere henvisningsaktiviteter hvert år for at beholde deres indtægtsandel fra overførsler fra udviklingsbutikker.

Vil tidligere henvisninger, som er påvirket af sanktionen for inaktivitet, blive genaktiveret?

Nej. Tidligere henvisninger, der blev fjernet på grund af tidligere inaktivitet, vil ikke blive genaktiveret. Du kan dog fortsætte med at tjene på nye butikker, som du henviser, fremover.

Hvad er de nye vilkår for kommission for henvisninger fra udviklingsbutikker?

Få mere at vide om, hvordan partnere kan tjene penge baseret på deres bidrag til Shopifys økosystem under Indtægter som Shopify-partner.

Krav til blockchain i Shopify App Store

Hvad er en blockchain-app?

En blockchain-app er enhver applikation, der præsenterer shopejere for blockchain-aktiver eller -funktioner, såsom kryptovaluta, distribution af non-fungible tokens (NFT) og tokengating.

Hvad er kravene i Shopify App Store til blockchain-apps?

Blockchain-apps skal opfylde specifikke krav, uanset om de er vist eller skjult, for at de kan distribueres via Shopify App Store. Når du har udviklet din blockchain-app og gennemført de automatiserede kontroller, kan du sende din app til gennemgang.

Vilkår for Shopify Partner Directory

Hvornår blev Shopify Partner Directory lanceret?

Shopify Partner Directory blev lanceret i oktober 2023 og erstatter det nu udgåede Shopify Experts Marketplace og Experts Directory. Aftalen for Partnerprogrammet opdateres ved at fjerne alle henvisninger til Shopify Experts Marketplace og Experts Directory.

Hvordan fungerer Shopify Partner Directory?

Shopify Partner Directory hjælper shopejere med at finde og samarbejde med dygtige partnere. Partnere, der opfylder kravene til berettigelse, modtager en invitation til at oprette og udgive deres profiler.

Shopejeraftale

Hvorfor tilføjer Shopify krav til shopejeraftaler?

Shopify implementerer nye krav, som gælder for partneraftaler med shopejere, for at promovere sund konkurrence i Shopifys økosystem. Disse sikrer, at Shopify-shopejere forbeholder sig retten til at samarbejde med tredjeparter, når deres forhold til en partner slutter, og til frit at drive deres virksomhed og konkurrere på markedet.