Je zakelijke impressum bijwerken

Alle partners die in de Europese Unie (EU) zijn gevestigd of hun diensten aan merchants aanbieden die in de EU zijn gevestigd, dienen merchants twee vormen van directe en effectieve communicatiemiddelen te bieden. Shopify vereist dat Partners voldoen aan alle toepasselijke wetten en voorschriften.

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen met betrekking tot het zakelijke impressum en de stappen die Partners kunnen ondernemen om aan de naleving te blijven voldoen.

Welke informatie moet ik weergeven voor het zakelijke impressum?

De volgende velden moeten aanwezig zijn in je app- of themavermelding:

• Bedrijfsnaam
  • Twee soorten contactgegevens van de merchant, zoals een e-mailadres, een telefoonnummer, een contactformulier of een ondersteuningspagina
  • Geografisch adres (waar je bedrijf is geregistreerd)

Hoe kan ik mijn bedrijfsnaam of geografische adres wijzigen?

Je bedrijfsnaam of geografische adres wijzigen:

1. Log in bij het partnerdashboard.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Werk in het gedeelte Bedrijfsgegevens je bedrijfsnaam bij.
  4. Werk in het gedeelte Contactgegevens je adres bij.
  5. Klik op Opslaan.

Hoe kan ik mijn merchant-contactgegevens bijwerken?

Bewerk je app of themavermelding als je je merchant-contactgegevens wilt wijzigen:

1. Log in bij het partnerdashboard.
  2. Ga naar Apps of Thema's.
  3. Werk de merchant-contactgegevens bij voor al je apps en thema's met actieve vermeldingen.
  4. Klik op Opslaan.

Voor welke datum moet ik deze wijzigingen aanbrengen?

Om aan de wettelijke voorschriften te voldoen, moeten alle Shopify Partners ervoor zorgen dat het zakelijke impressum voor 1 januari 2024 bijgewerkt is.

Wat gebeurt er als ik daaraan niet voldoe?

Als Shopify constateert dat je zakelijke impressum niet bijgewerkt is, behoudt Shopify zich het recht voor om je app of thema te verwijderen van de Shopify-marktplaats.