Shopify Balance-mobilapp

Med Shopify Balance-mobilappen får du tilgang til Shopify Balance-kontoen din fra en iOS- eller Android-mobilenhet. Du kan gjøre følgende handlinger med Shopify Balance-kortet på en mobilenhet:

Eksempel på Shopify Balance-mobilapp

Krav for bruk av Shopify Balance-mobilappen

For å bruke Shopify Balance-mobilappen må du oppfylle følgende krav:

• Du må ha en aktiv Shopify Balance-konto i butikken.
  • Du må ha en iOS- eller Android-mobilenhet. Shopify Balance-mobilappen er ikke kompatibel med nettbrett.

Installer og logg på Shopify Balance-appen på mobilenheten

Du kan installere Shopify Balance-appen på en iOS- eller Android-mobilenhet.

Trinn:

1. Installer Shopify Balance på en av følgende mobilenheter:

2. Åpne Balance-appen og trykk deretter på Logg på.

3. Logg på med Shopify-påloggingsinformasjonen.

4. Valgfritt: Hvis du har flere Shopify-butikker knyttet til Shopify-kontoen må du velge hvilken butikk du vil ha tilgang til.

Avinstallere Shopify Balance-appen fra mobilenheten

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke Shopify Balance-appen kan du avinstallere appen fra mobilenheten.

For å avinstallere appen fra mobilenheten kan du se: