Om Shopify POS

Shopify er ikke bare for netthandel — du kan også tilby kundene dine en komplett detaljhandelopplevelse med Shopify POS. Shopify POS er en brukervennlig iPad-app som lar forhandlere selge i butikk. Du kan kjøre den alene, eller synkronisere den med en Shopify-nettbutikk for å spore alle kundens bestillinger på nett, mobil og i butikk på ett sted.

Vi har satt sammen denne samlingen med videoer og artikler for å hjelpe deg å få kundene dine til å bruke Shopify POS i butikkene sine.

Maskinvare

Shopify POS kan integreres med et kassaapparat, iPad-stativ, strekkodeskanner, kvitteringsskriver og kredittkortleser.

Hvis du ønsker å videreselge POS-maskinvaren med fortjeneste, kan du bruke referansenummerne for maskinvare for å kjøpe maskinvaren fra en distributør som BlueStar som kan direktesende produktet for deg.

Hvis du ikke ønsker å videreselge POS-maskinvaren, kan den kjøpes på Shopify Hardware Store som et komplett sett eller én og én del.

Bygg POS for forhandleren din

Hvis du vil bygge butikken for forhandleren din, kan du opprette en utviklingsbutikk for dette.

Merknad til designere

Når du bygger en nettbutikk for en forhandler, bygger du også POS-systemet deres. Forhandleren trenger bare å laste ned Shopify POS-appen og bruke Shopify-påloggingsinformasjonen sin for å logge inn og utforske. Shopify POS synkroniseres automatisk med forhandlerens nettbutikk.

Du kan hjelpe forhandlere å lære å bruke Shopify POS ved å bestille et Introduksjon til Shopify POS-webinar, eller koble dem med en av våre detaljsalgsstøttespesialister som kan svare på alle spørsmål de måtte ha.

Shopify-administrator

Shopify-administratoren er der forhandlere administrerer POS-systemet sitt. De kan gå inn i Shopify-administratoren fra en hvilken som helst nettleser for å holde oversikt over kundeinformasjon, Shopify-kontoen og varelageret sitt.

Oppsett

Her er noen vanlige oppgaver å gå gjennom før bruk av Shopify POS-appen:

App-oppsett av Shopify POS

Shopify POS-appen håndterer alle aktiviteter som er synlige for kunden samt innstillinger for den fysiske butikken. Du kan gi forhandleren en kobling til Shopify POS-dokumentasjonen så de kan finne ut mer om hvordan appen brukes.

Henvis en kjøpmann

Hvis du har en kunde som er interessert i Shopify POS, kan du sende inn kundeemnet gjennom Shopifys skjema for POS-kundeemner i partnerinstrumentbordet. Finn ut mer om hvordan partnere kan tjene penger ved å henvise forhandlere til Shopify.

Løpende kundestøtte

Hvis du har noen spørsmål om å bygge butikker for forhandlere, kan du kontakte partnerstøtte.