Omdirigere kunder til deres regionspesifikke URL-adresse

Når du har konfigurert unike URL-adresser for markedene med ulike språk og valutaer, må du omdirigere kundene til deres lokale handleopplevelse. Du kan bruke følgende metoder for å hjelpe kundene med å finne den riktige versjonen av butikken som samsvarer med deres språk- og stedsinnstillinger:

• Automatisk domeneomdirigering – Når du aktiverer denne innstillingen i Shopify-administrator, omdirigeres besøkende til nettbutikken automatisk til URL-adressen som samsvarer med deres språk og geografiske plassering.
  • Geolocation-appen – Denne gratisappen gir språk- og landanbefalinger til kundene basert på deres geografiske plassering og nettleser- eller enhetsspråk. Den gir også mulighet for å vise en land- og språkvelger i nettbutikkens bunntekst, som lar kundene velge sitt språk og land eller region.