Bruke hreflang-tagger for å omdirigere kundene til deres regionspesifikke URL-adresse

Hreflang-tagger er kodeelementer i temaet som gir søkemotorer informasjon om hvilket språk og region et nettsted er ment for, og deretter returnerer riktig URL-adresse basert på kundens språk og plassering. Butikken har kanskje URL-adressen johns-apparel.com som standard, og den spanske URL-adressen es.johns-apparel.com. Når en kunde er lokalisert i Spania og har spansk angitt som språk på enheten eller i nettleseren, øker hreflang-taggen i temaet sannsynligheten for at kunden omdirigeres til den spanske URL-adressen.

Fordi hreflang-tagger identifiserer den lokale URL-adressen som regionale versjoner og ikke dupliserte nettsteder, er de nødvendige for søkemotoroptimalisering (SEO).

Hreflang-tagger og metatagger opprettes automatisk for alle internasjonale domener eller undermapper du konfigurerer. Områdekartene dine inneholder også alle publiserte språk, for å gjøre det enklere for søkemotorer å oppdage de ulike språkene i butikken.