Kjøp-knapp

Kjøp-knapper gjør det enklere å legge til produkter på det eksterne nettstedet og blogginnleggene dine. De gjør det også enklere for kundene å kjøpe produktene da de ikke lenger behøver å gå inn på en separat side for å fullføre bestillingen.

En Kjøp-knapp er som en snarvei for å kjøpe et av produktene dine. Du kan plassere Kjøp-knapper på nettstedet eller bloggen din utenfor Shopify. Kjøp-knapper kan vise produktbilder, beskrivelser og priser, samtidig som du lar kunder kjøpe produkter uten å forlate nettstedet. Eventuelle oppdateringer til et produkts detaljer i Shopify-administratoren din vises på produktets Kjøp-knapp.

Et eksempel: Fen selger klær og tilbehør for økt solbeskyttelse. De oppretter en Kjøp-knapp for den solhatten de selger mest av. Fen skriver et blogginnlegg på WordPress om risikoen for å bli solbrent tross overskyet vær, og legger til Kjøp-knappen i blogginnlegget. Når noen leser blogginnlegget, kan de kjøpe solhatten ved å klikke på Kjøp-knappen. De har fullført bestillingen uten å måtte forlate bloggen.

Du kan spore bestillinger gjort via Kjøp-knappen i Shopify-administrator.

Du bruker salgskanalen Kjøp-knapp for å opprette Kjøp-knapper. Salgskanalen Kjøp-knapp er inkludert i alle Shopify-abonnementer.

Du kan også bruke Kjøp-knapp-kanalen til å opprette kasse-koblinger som du kan dele med kundene dine via e-postkampanjer, direktemeldinger eller innlegg på sosiale medier.