Kjøp-knapp

Kjøp-knapper gjør det enklere å legge til produkter på det eksterne nettstedet og blogginnleggene dine. De gjør det også enklere for kundene å kjøpe produktene da de ikke lenger behøver å gå inn på en separat side for å fullføre bestillingen.

Med Kjøp-knapper kan du opprette snarveier slik at kunder kan kjøpe produkter. Du kan plassere Kjøp-knapper på nettsteder eller blogger utenfor Shopify. Kjøp-knapper kan vise produktbilder, beskrivelser og priser, samtidig som kunder kan kjøpe produkter uten å forlate nettstedet. Oppdateringer i produktdetaljer i Shopify-administrator vises på produktets Kjøp-knapp.

Fen selger for eksempel klær og tilbehør for solbeskyttelse. Fen oppretter en Kjøp-knapp for sin bestselgende solhatt. Fen skriver et blogginnlegg på Wordpress om risikoen ved å bli solbrent selv på dager med overskyet vær, og legger til Kjøp-knappen i blogginnlegget. Når noen leser blogginnlegget, kan de velge å kjøpe solhatten ved å klikke på Kjøp-knappen. De fullfører bestillingen uten å måtte forlate bloggen.

Du kan spore bestillinger gjort via Kjøp-knappen i Shopify-administrator.

Du bruker salgskanalen Kjøp-knapp for å opprette Kjøp-knapper. Kjøp-knapp-salgskanalen er inkludert i alle Shopify-abonnementer.

Du må bruke en støttet betalingsgateway for å bruke Kjøp-knapp. For å se en liste over støttede betalingsgatewayer i ditt land eller område kan du se Betalingsinformasjon per land eller område.

Du kan også bruke Kjøp-knapp-kanalen til å opprette permalenker til handlekurven, som du deretter kan dele med kunder i en e-postkampanje, direktemelding eller et innlegg i sosiale medier.

I denne delen