Ressurser

Vi tilbyr for øyeblikket ytterligere hjelperessurser (tilgjengelig på engelsk) i Shopify-samfunnet, hjelpesenterets YouTube-kanal og gjennom webinarer.

Fellesskap

Med over 600 000 medlemmer verden over kan du finne løsninger på problemer eller stille spørsmål i vårt fellesskap av kjøpmenn, Shopify-samarbeidspartnere og utviklere.

Besøk fellesskapet

YouTube-kanal

Besøk hjelpesenterets YouTube-kanal for å finne nyttige videoer om hvordan du konfigurerer Shopify-butikken din.

Besøk vår YouTube-kanal

Webinarer

Registrer deg for et kommende webinar eller se et i opptak, og finn ut mer om ulike emner fra ekspertvertene våre.

Se våre webinarer