Ofte stilte spørsmål

Få svar på noen vanlige spørsmål om Shopify-fakturaer.

Hvilke betalingsmetoder er akseptert for Shopify-fakturaen?

Shopify foreslår å bruke et gyldig kredittkort fra Mastercard, Visa eller American Express til å betale for Shopify-kostnader. Kredittkortet må tillate gjentakende betalinger.

De fleste avgifter som Shopify belaster er gjentakende betalinger. Gjentakende betalinger forekommer med regelmessige sykluser. Disse faktureringssyklusene varierer og alle er ikke synkroniserte, med mindre du for eksempel starter et abonnement med 30-dagers fakturering og installerer alle appene dine samme dag.

Hvis du befinner deg i USA, har et Shopify Plus-abonnement og har en bankkonto for USD som godtar debettransaksjoner via Automated Clearing House (ACH), kan du verifisere kontoen slik at den fungerer som betalingsmetode. For øyeblikket kan du ikke bruke debetkort til å betale for Shopify.

Hvorfor ble betalingsmetoden min avvist?

Betalingsmetoden kan bli avvist hvis du ikke bruker et gyldig kredittkort fra Mastercard, Visa eller American Express til å betale for Shopify-kostnader. Kredittkortet må tillate gjentakende betalinger. For øyeblikket kan du ikke bruke debetkort til å betale for Shopify.

Hva må jeg gjøre hvis betalingsmetoden min er blitt avvist?

Hvis betalingsmetoden er blitt avvist og du bruker et gyldig kredittkort fra Mastercard, Visa eller American Express, må du kontakte banken din for å få hjelp.

Hvilken valuta er Shopify-fakturaen min i?

Av regnskapsårsaker faktureres du i amerikanske dollar selv om butikken er lokalisert utenfor USA. Hvis du driver en butikk i Canada må du betale kanadiske avgifter selv om fakturaen er i amerikanske dollar.

Hvordan faktureres jeg dersom jeg velger et Shopify-abonnement i løpet av prøveperioden?

Hvis du velger et abonnement i løpet av den gratis prøveperioden, mottar du første faktura samme dag som den gratis prøveperioden avsluttes. Hvis den gratis prøveperioden allerede er utløpt, mottar du første faktura samme dag som du velger et Shopify-abonnement. Betalingen utføres automatisk, så du trenger ikke gjøre noe annet etter at du har valgt et abonnement. Omkostninger på Shopify-fakturaen vises på kredittkortutskriften som: Shopify * <bill number>