Extern domeinen verwijderen

Als je een extern domein dat aan je Shopify-winkel is gekoppeld, niet meer wilt gebruiken, kun je dit verwijderen via je Shopify-beheercentrum.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Domeinen.
  2. Selecteer in het gedeelte Externe domeinen het domein dat je wilt verwijderen.
  3. Doe een van de volgende dingen: - Als je account het Basic Shopify-abonnement heeft, klik je op Verwijderen.

• Klik op Beheren > Verwijderen als je account een Shopify-, Advanced Shopify- of een Shopify Plus-abonnement heeft.
  4. Klik opnieuw op Verwijderen om te bevestigen.

Nadat je een third-party domein hebt verwijderd, kun je je DNS-instellingen wijzigen in je domeinprovideraccount om het naar een andere website te laten verwijzen. Als je je domeinnaam weer wilt gebruiken voor je Shopify-winkel nadat je deze hebt verwijderd, kun je deze opnieuw verbinden in je Shopify-beheercentrum.