Externe domeinen verwijderen

Als je een extern domein dat aan je Shopify-winkel is gekoppeld, niet meer wilt gebruiken, kun je dit verwijderen via je Shopify-beheercentrum.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Domeinen.
  2. Klik op de naam van het domein dat je wilt verwijderen.
  3. Klik op Domein verwijderen.
  4. Klik opnieuw op Verwijderen om te bevestigen.

Nadat je een extern domein hebt verwijderd, kun je je DNS-instellingen wijzigen in je domeinprovideraccount om het naar een andere website te laten verwijzen. Als je je domeinnaam weer wilt gebruiken voor je Shopify-winkel nadat je deze hebt verwijderd, kun je deze opnieuw verbinden in je Shopify-beheercentrum.