Kies de weergavemodus voor Shopify POS

Je kunt Shopify POS configureren om de licht- of donkere modus te gebruiken. In de lichtmodus wordt donkere tekst op een felle achtergrond weergegeven terwijl in de donkere modus felle tekst op een donkere achtergrond wordt weergegeven.

Je kunt de modus selecteren die je wilt gebruiken in Shopify POS, of je kunt Shopify POS gebruiken om je iOS-apparaatinstellingen te gebruiken.

Configureer de weergavemodus

1. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op Instellingen > Donkere/lichtmodus.

2. Tik op de modus waarvan je wilt dat Shopify POS die gebruikt of schakel Apparaatinstellingen gebruiken in.