Hardwarekits voor Shopify POS

Als je Shopify POS gebruikt, kun je een hardwarekit kopen om je winkel in gebruik te nemen. Een hardwarekit bundelt compatibele componenten tegen een gereduceerde prijs.

Shopify-kit voor retail

Je kunt de Shopify Retail Kit gebruiken voor alle Shopify-abonnementen.

De kit bevat Shopify-hardware die is ontworpen voor krediettransacties in je winkel:

Je kunt ook de afzonderlijke onderdelen in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Aangepaste kit

Je kunt de aangepaste kit gebruiken als je het Shopify-abonnement of hoger hebt.

De kit bevat alles wat je nodig hebt om contante betalingen en creditcardbetalingen te accepteren en ontvangstbewijzen af te drukken:

Je kunt ook de afzonderlijke onderdelen bij de oorspronkelijke leveranciers of resellers kopen.

Installatie en instellingen

Installatie-instructies worden bij de kit meegeleverd. Je kunt ook een PDF-exemplaar downloaden.

We bieden ook installatie-instructies voor de specifieke hardwareonderdelen.

Alles-in-éénbundel

De Alles-in-éénbundel is alles wat je nodig hebt voor een complete winkelomgeving. Het bevat de volgende hardware:

• Gecombineerde mPop-bonprinter en kassalade met streepjescodescanner
  • iPad Air met LTE en standaard
  • Chip- en swipe-lezer
  • Papier ontvangstbewijs

Als je de Alles-in-éénbundel wilt gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld in je account en zich in het Shopify-abonnement of hoger bevinden.

Cash-heavybundel

De Cash-heavybundel bevat een grote, veilige kassalade en is ideaal voor winkels die met veel contante betalingen werken. Het bevat de volgende hardware:

• Kassalade 13"
  • Bluetooth-printer ontvangstbewijzen
  • iPad Air met een LTE-netwerkverbinding en standaard
  • Chip- en swipe-lezer
  • Papier ontvangstbewijs

Als je de Cash-heavybundel wilt gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld in je account en zich in het Shopify-abonnement of hoger bevinden.

Cashlessbundel

De Cashlessbundel is het beste voor winkels die alleen creditcardbetalingen accepteren. Het bevat de volgende hardware:

• iPad Air met LTE en standaard
  • Chip- en swipe-lezer

Als je de Cashless-bundel wilt gebruiken, moet Shopify Payments zijn ingeschakeld voor je account.