Het iPad-scherm automatisch vergrendelen

Als u Shopify POS met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, kunt u uw iPad vergrendelen na een periode van inactiviteit of wanneer een verkoop is voltooid. Je of een andere medewerker moet een viercijferige pincode invoeren om het scherm te ontgrendelen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Scherm automatisch vergrendelen.

3. Voer een of beide van de volgende handelingen uit:

- Tik op een tijdoptie om het scherm te vergrendelen na een periode van inactiviteit. - Schakel de optie Automatisch vergrendelen na verkoop in door op de knop te tikken om het scherm te vergrendelen wanneer een verkoop is voltooid.

1. Tik op de pijl naar links om terug te keren naar het scherm Algemene instellingen.