Problemen oplossen

Als u problemen ondervindt met uw themabewerker, controleer dan of uw probleem hieronder wordt weergegeven.

Veelvoorkomende problemen

Probleem: de pagina kon niet worden geladen

Primair domein is niet correct geconfigureerd

Pagina wordt omgeleid naar een niet-ondersteunde URL

Als uw webwinkel code bevat die gebruikers omleidt naar URL's die niet zijn gekoppeld aan uw winkel, controleert u of de omleiding is uitgeschakeld wanneer u naar de themabewerker gaat.

Dit type omleiding kan bijvoorbeeld worden toegevoegd aan een webwinkel om kopers naar verschillende Shopify-winkels te leiden, afhankelijk van hun locatie. Dit type omleidingscode kan voorkomen in uw thema of in een app die u heeft geïnstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat uw omleiding de bewerkingservaring niet verstoort, vervangt u window.location.href = met window.parent.location.href = in de JavaScript-code van uw thema. Als dat niet mogelijk is, gebruik dan een verwijzing naar de window.Shopify.designMode variabele in JavaScript om de omleiding uit te schakelen wanneer u de themabewerker bezoekt. Deze variabele is ingesteld op true wanneer de webwinkel is geladen in de editor en false wanneer dat niet zo is.

Pagina kan niet worden geladen vanwege een fout

Een pagina kan om verschillende redenen niet laden. U kunt bijvoorbeeld problemen met de netwerkverbinding ondervinden, of uw thema kan ongeldige liquid-code bevatten. Als u hebt gecontroleerd dat de bovenstaande twee problemen deze fout niet veroorzaken, probeert u dan uw winkel met behulp van de preview theme in de vervolgkeuzelijst Thema-acties in de zijbalk van de themabewerker. Als de pagina niet kan worden geladen, neemt u contact op met Shopify-ondersteuning voor hulp bij uw winkel.