Tweestapsverificatie deactiveren

Tweestapsverificatie kun je deactiveren. Als je meerdere verificatiemethoden hebt ingesteld en de primaire methode deactiveert, wordt de volgende beschikbare back-upmethode de primaire methode.

Als je besluit om alle tweestapsverificatiemethoden te deactiveren, hoef je, wanneer je bij je account inlogt, alleen je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Als gevolg hiervan is je account minder veilig.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op je gebruikersnaam en accountafbeelding.
  2. Klik op account beheren > beveiliging.

3. Klik in het gedeelte Tweestapsverificatie op Verwijderen naast de verificatiemethode die je wilt deactiveren.

4. Voer je wachtwoord in en klik op Volgende.