Lägg till sekundär e-postadress

Du kan lägga till en andra e-postadress till ditt konto för att hjälpa dig att återställa åtkomst till ditt Shopify-konto om du inte har tillgång till din primära e-postadress. Säkerhetsaviseringar relaterade till ditt konto såsom inloggningsvarningar och förfrågningar om återställning av lösenord skickas även till ditt andra e-postkonto.

När du ställer in en andra e-postadress skickas ett e-postmeddelande till den e-postadressen för verifiering. Du måste ha tillgång till den andra e-postadressen för att verifiera adressen. Det kan ta några minuter innan e-postmeddelandet om verifiering kommer fram i din inkorg.

På den här sidan

Steg:

1. Klicka på ditt butiksnamn och din kontobild i din Shopify-admin.

2. Klicka på Hantera konto.

3. Klicka på Säkerhet.

4. I avsnittet Sekundär e-post klickar du på Lägg till en andra e-postadress.

5. Ange den e-postadress som du vill använda som din sekundära e-postadress och ange sedan lösenordet för ditt Shopify-konto.

6. Gå till inkorgen för den sekundära e-postadressen som du lade till och öppna sedan verifierings-e-postmeddelandet.

7. Klicka på knappen Verifiera e-postadress i verifierings-e-postmeddelandet.

8. På nästa skärm bekräftar du din nya e-postadress genom att klicka på knappen Acceptera.

Om du vill redigera eller ta bort e-postadressen klickar du på knappen Redigera eller knappen Ta bort och anger sedan lösenordet för ditt Shopify-konto för att bekräfta ändringen.