Välja teman

Hitta rätt tema för ditt företag i Shopify Theme Store. Temabutiken erbjuder ett stort urval av teman som du kan använda för din webbutik. Den innehåller gratisteman som Shopify har tagit fram och betalteman som tredjepartstillverkare har designat. Se till att du förstår vilken typ av support som finns tillgänglig innan du betalar för ett tema.

Hitta rätt tema

Du kan använda söknings- och filtreringsalternativen i Shopify Theme Store för att hitta rätt tema för din webbutik.

Sök efter temafunktion

Du kan hitta teman som har de funktioner du önskar genom att använda sökfältet upptill i Shopify Theme Store.

Om du till exempel söker efter "FAQ-sida" kommer du att se en sökresultatsida med alla teman som innehåller en FAQ-sida.

Sök högst upp på sidan för att hitta teman med specifika funktioner.

Du kan t. ex. ange följande söktermer:

• FAQ-sida
  • Instagram-flöde
  • Produktfiltrering
  • Snabbköp
  • Relaterade produkter
  • Sökmotoroptimering
  • Fast navigering
  • Video
  • Bred layout

Använd filtren i sidopanelsmenyn för att förfina dina sökresultat.

Sök efter kollektion eller bransch

Du kan använda rullgardinsmenyerna högst upp för att bläddra mellan teman efter kollektion eller bransch när du är i Shopify Theme Store.

Du kan sortera efter kollektion för att se teman som har en viss stil, layout eller ett specifikt syfte. Du kan sortera efter bransch för att se teman som har utformats främst för en viss bransch. Dock är inget tema begränsat till en viss bransch. Till exempel kan en teknikaffär använda ett tema som finns under "Konst och fotografi".

Steg:

1. Gå till Shopify Theme Store.

2. Klicka på Kollektioner eller Branscher och välj sedan en kategori högst upp på sidan.

3. Använd filtren i sidopanelsmenyn för att förfina dina sökresultat.

Nästa steg

Du kan läsa om att lägga till, förhandsgranska och köpa teman för din webbutik i Lägga till, förhandsgranska och köpa teman.