Omdirigering af kunder til deres områdespecifikke webadresse

Når du har opsat unikke webadresser for dine markeder med forskellige sprog og valutaer, skal du omdirigere dine kunder til deres lokaliserede shoppingoplevelse. Du kan bruge følgende metode til at hjælpe dine kunder med at finde den relevante version af din butik, som matcher deres præferencer for sprog og lokation:

• Automatisk omdirigering af domæne – Når du aktiverer denne indstilling i din Shopify-administrator, videresendes besøgende i din webshop automatisk til den webadresse, der matcher deres sprog og geografiske lokation.
  • Geolocation-appen – Denne gratis app giver dine kunder anbefalinger til sprog og land baseret på deres geografiske lokation samt sproget i deres browser eller på deres enhed. Appen giver også mulighed for at vise en lande- og sprogvælger i sidefoden i din webshop, som giver kunderne mulighed for at vælge deres sprog og land eller område.