Konfigurer leveringspriser i lokale valutaer

Når du konfigurerer faste leveringspriser på et internationalt marked, kan du vælge at bruge din butiks basisvaluta eller den lokale valuta for dette marked. Hvis du vælger den lokale valgmulighed, viser betalingsprocessen leveringspriserne i din kundes lokale valuta.

Du er f.eks. en shopejer med et primært marked i Canada og har et stort europæisk marked, som du sender til. Du kan vælge at konfigurere og annoncere for lokaliserede leveringspriser for det europæiske marked såsom levering med fast beløb på 15 EUR eller gratis levering med et minimum på 200 EUR. For kunder på det europæiske marked viser betalingsprocessen disse annoncerede leveringspriser i deres lokale valuta.

Den valuta, du vælger, vil blive anvendt på produktprisen og de betingelser for indkøbskurvværdien, som du har konfigureret.

Hvis du vil tilføje faste leveringspriser i lokale valutaer, skal en af følgende være sandt:

• Leveringszonen må kun indeholde et enkelt land.
  • Hvis der er flere lande i én leveringszone, skal de alle have samme valuta.

Forhåndsvisning af konverteringer

Du kan se en forhåndsvisning af resultaterne af alle konverteringer, der anvendes på dine faste leveringspriser.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Markeder i Shopify-administrator.
  2. Klik på det marked, du vil se en forhåndsvisning af.
  3. Klik på Levering.
  4. Klik på landet eller området for at se, hvilke leveringspriser der gælder i øjeblikket.
  5. Klik på Administrer i levering for at se både den lokale pris og det omregnede beløb i din butiks basisvaluta.
, hvor du kan se en forhåndsvisning af konverteringer for specifikke

Du kan vælge at fortsætte med at angive leveringspriser i din butiks basisvaluta (ikke lokaliseret). Disse priser omregnes automatisk til at dække dine omkostninger.