Sådan opretter du Google Smart Shopping-kampagner

Når du har knyttet din Google Ads-konto til Google Shopping-appen, kan du oprette automatiseringer for Google Smart Shopping-kampagner i Shopify. Google Smart Shopping-kampagner kan hjælpe dig med at promovere dine produkter og øge trafikken til din webshop. Få mere at vide om Google Smart Shopping-kampagner under hjælpen til Google Ads.

Bemærk! Læs brugervilkårene for Google Ads omhyggeligt, inden du opretter en Google Shopping-kampagne.

Du kan administrere og overvåge dine Smart Shopping-kampagner fra siden Markedsføring i Shopify. Hvis du vil redigere dine indstillinger for Google Shopping eller synkronisere nye produkter, skal du gå til siden for Google Shopping-appen.

Opret en Google Smart Shopping-kampagne

Én af de markedsføringsautomatiseringer, som du kan oprette i Shopify efter konfigureringen af Google Shopping-appen, er en Google Smart Shopping-kampagne.

Når du opretter en markedsføringsaktivitet eller automatisering i Shopify, kan du gemme den som en kladde og udgive den, når den er klar. På denne måde kan du klargøre din markedsføring på forhånd.

Fremgangsmåde:

Aktivitetsoplysninger for Google Smart Shopping-kampagne

Kampagnebudget (dagligt) – Det gennemsnitlige daglige budget i USD. Det mindste anbefalede gennemsnitlige daglige budget er 5 USD. Google foreslår, at dette er det beløb, du skal bruge, før Google Smart Shopping-kampagner påvirker dit salg.

Administrer din Google Shopping-kampagne

Du kan gennemgå effekten af din Google Shopping-kampagne fra siden Markedsføring > Automatiseringer i Shopify. Du kan gennemgå følgende oplysninger:

• Samlet salg – det samlede antal salg fra din Google Shopping-kampagne
  • Samlet antal visninger – det samlede antal gange en Google Shopping-annonce vises på Google
  • Samlet antal klik – det samlede antal klik, som dine annoncer modtager
  • Samlede ordrer – det samlede antal ordrer fra din Google Shopping-kampagne
  • Pris pr. klik – det gennemsnitlige beløb, der betales for et enkelt klik på din annonce
  • Pris pr. konvertering – den samlede pris for annoncer divideret med det samlede antal ordrer

Du kan redigere det beløb, du har tildelt til dit gennemsnitlige daglige budget, eller sætte din kampagne på pause ved at klikke på Administrer kampagne.

Bemærk! Når du kører Google Smart Shopping-kampagner, anbefaler Google, at du sætter eventuelle almindelige eller remarketing-Shopping-kampagner for de samme produkter på pause, så dine annoncer ikke konkurrerer med hinanden.

Du skal sikre dig, at du har nok data, ved at køre en kampagne i 15 dage, før du begynder at evaluere dens ydeevne. Få flere oplysninger om måling af din kampagnes succes i hjælpen til Google Ads.

Redigering, midlertidig afbrydelse eller fjernelse af Google Smart Shopping-kampagner

Du kan redigere, midlertidigt afbryde eller slette kladder og udgivede automatiseringer, så du kan administrere dine Google Smart Shopping-kampagner fra Shopify.

Når du redigerer en kladde for en markedsføringsaktivitet eller -automatisering, kan du gemme dine ændringer eller udgive kladden. Kladder for markedsføringsaktiviteter og -automatiseringer er angivet i Shopify på siden Markedsføring og bærer labelen Kladde.

Når du sletter en aktivitet eller automatisering i Shopify, vil du ikke længere blive faktureret for den. Shopify opdaterer din konto med eventuelle ændringer ved at synkronisere med den relaterede tjeneste, som f.eks. Facebook eller Google. Mens aktiviteten eller automatiseringen slettes uden for Shopify, vil du se statussen Slettes. Når aktiviteten er helt slettet uden for Shopify, fjernes den fra siden Markedsføring i Shopify. Sletning af en markedsføringsaktivitet eller -automatisering er permanent.

Bemærk! Hvis du sletter en markedsføringsaktivitet eller -automatisering uden for Shopify, f.eks. ved at slette en Facebook-annonce i annoncemanager, skal du slette den i Shopify, hvis du vil fjerne den fra siden Markedsføring.

Markedsføringsaktiviteter, der er oprettet uden for Shopify, skal slettes fra tjenesten, hvor de blev oprettet.