Geolocation

Geolocation-sovellus tekee asiakkaillesi kieli- ja valuuttakurssisuosituksia verkkokaupassasi asiakkaiden maantieteellisen sijainnin, selaimen tai laitteen kielen mukaan. Tämän ominaisuuden avulla asiakkaat voivat tutkia tarjontaasi tarjontaa haluamallaan kielellä ja maksaa ostoksensa haluamassaan valuutassa.

Kun asiakas on hyväksynyt tai hylännyt valuutanvaihtosuosituksen, asiakas ei näet kauppaasi koskevaa valuuttasuositusta 14:ään päivään. Odotusaika palautuu, jos asiakas poistaa evästeensä. Kielisuositukset näkyvät jokaisessa uudessa istunnossa.

Vaatimukset

Jotta voisit tehdä kielisuosituksia, sinun on myytävä useilla eri kielillä. Jotta voit tehdä valuuttasuosituksia, sinun on myytävä useissa eri valuutoissa.

Geolocation suosittelee vain niitä kieliä valuuttoja, jotka olet ottanut käyttöön kaupassasi. Jos et käytä jompaakumpaa näistä Shopifyn ominaisuuksista, et voi käyttää Geolocation-sovellusta suositusten tekemiseen.

Asenna Geosovellus-sovellus

1. Siirry Geolocation-sovelluksen sivulle.
  2. klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tiliisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Voit poistaa Geolocation-sovelluksen kaupastasi tekemällä seuraavat toimenpiteet:

Kun Geolocation-sovelluksen asennus on poistettu, sinun ei tarvitse poistaa käyttämättömiä koodikatkelmia teemamallista.

Suositusten julkaiseminen

Suositusten avulla kävijät pystyvät selaamaan tuotteita paikallisella kielellään ja valuutallaan. Geolocation-sovelluksessa voit esikatsella suosituksia ennen kuin julkaiset ne kaupassasi.

Voit julkaista suosituksia tekemällä seuraavat toimenpiteet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.
  2. Klikkaa Geolocation
  3. Klikkaa suositukset-kohdassa Julkaise.

Tila muuttuu arvoksi "Julkaistu" verkkokaupassasi. Asiakkaasi näkevät oletusarvoisesti kaikki julkaistut kielet ja valuutat. He voivat valita haluamansa kielen ja valuutan, joilla selata kauppaasi.

Jos klikkaat Peru julkaisu -painiketta, tila muuttuu muotoon "ei julkaistu verkkokaupassa", ja suositukset poistetaan.

Mukauta suositusasetuksia

Voit mukauttaa suositusasetuksiasi tekemällä seuraavat toimenpiteet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.
  2. Klikkaa Geolocation.
  3. Klikkaa Suositukset-kohdassa Mukauta.
  4. Mukauta suositukset.
  5. klikkaa Tallenna.

Julkaise valitsimet

Valitsimien avulla käyttäjäsi voivat valita kielen ja valuutan milloin tahansa. Voit lisätä valuutta- ja kielivalitsimia verkkokaupan alatunnisteeseen.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.
  2. Klikkaa Geolocation.
  3. Klikkaa Valitsimet-kohdasta Julkaise.
  4. klikkaa Tallenna.

Jos klikkaat Peru julkaisu -painiketta, tila muuttuu muotoon "Ei julkaistu verkkokaupassasi", ja valitsimet poistetaan.

Mukauta valitsimien asetuksia

Voit muuttaa kielen- ja valuutanvalitsimen sijaintia alatunnisteessa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.
  2. Klikkaa Geolocation.
  3. Klikkaa Valitsimet-osiossa Mukauta.
  4. Valitse Vasen, Keskitätai Oikea.
  5. klikkaa Tallenna.

Kielen ja valuutan suosituksesi näkyvät kauppasi alatunnisteessa.